Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Nasıl biriyle evlenmek istiyorsunuz?

kuslarabenzer

dolunay kusuyorum.
Moderatör
  • MFC Puanı
    3,900
Evlilik her ne kadar bana uzak bir düşünce olsa da, güvenebildiğim ve sığınabildiğim biriyle evlenmek isterim. İki arkadaş da olabiliyorsak aynı zamanda ve bütün çılgınlıkları beraber yapabiliyorsak, başka bir şey istemem sanırım. Tip, boy, yaş bunlar önemsiz kalıyor bu durumlarda bence

TRWE_2012

لِيَغْفِرَ لَكَ اللّٰهُ مَا تَقَدَّمَ مِنْ ذَنْبِك
Moderatör
  • MFC Puanı
    16,240
Erkek Fatma olmalı...
Uyanık ve zeki olmalı....
Ve kavgacı olmalı....(benimle sonuna kadar ağız dalaşına girebilmeli.....)
Duygusal olmalı ve romantiklikten anlamalı
Gamsız olmalı (hem kavga etmeli ama 10 dk sonra eşi ile hiçbirşey olmamış gibi şen -şakrak neşeli bir biçimde sohbet edebilmeli)

SoN_BaRoN

Nikic SoN_BaRoN
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    267
Kalbi Güzel Olacak Benim İçin Önemli Olan Bu Güzel Olmuş Çirkin Olmuş Farketmiyor Kalbi Güzel Olması

eiSy

Sevgimi öfkeye dönüştürmek emek ister ?
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    34,710
Gönlümün istediği gibi biri ile

Anduril

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    10,310
Huzur versin.. beraber zaman geçirmek isteyebileceğin, susarkende sıkılmayacağon, gönül rahatlığıyla ona kendin teslim edebileceğin, seni mutlu etmekten mutlu olabilen biri....

Üst Alt