Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Mutlu yıllar StigmatA :)

Sade

Desire becomes surrender, surrender becomes power.
Emektar Üye
  • MFC Puanı
    3,318
Haftada bir gün cem in doğum günü artık hangisi doğru hangisi yanlış anlayamadım :p neyse doğum günün kutlu olsun,nice mutlu senelere. :s75

LaiLa

Az İnsan.. Çok Huzur.
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    368
Sevdiklerinle nice güzel ömürlerin olsun. :sirine:

Deep

A Deep Perspective..
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    384

bir geceye kaç yürek sığdırabilir ki insan?bilirsin acıdır,yılın tek gününde yüreğine 365 geceyi sığdırmak.Kaç özlem,kaç yakarış barınır o günlerde , süzemessin , ölçemezsin istesende geçmişe dönemezsin .. seyretmekle yetinirsin zamanın akıp gidişini .. bir ah kalır dudaklarında , birde adını hatırlamadığın türkü çınlar kulaklarında .. senindir tüm kent o gece , kahrolası sokaklar senindir .. sana adar tüm sessizliklerini , yıldızlar daha bir parlar senin için .. gece usulca doldurur içine tüm sensizlikleri , sigaranın nefesini bir isyan daha çekersin .. arar sevdiklerin seni bir bir ... Hatirlamayanlar da olur elbet... iç çekişlerini izlersin hüzünle .. özlü sözler ile süslenmiş paketler verilir sana , günün anlam ve önemini belirtmek için dilekler tutarsın yerli yersiz , anlamsız gülüşlerin olur .. gecenin bir yarısı dalar bir kulçeye gözlerin , daha bir olgunlaştığının bilinci çöker içine .. gelmeyen tebrikleri düşünür sessiz bir çığlık gibi serzenişlerin olur kendine .. küçük bir sitem koyarsın yüzünün bir köşesine .. gözünden yaşları silersin hatırası olan küçük bir mendille .. düşlerine adını yeniden verirsin ; 365 günü sığdırdığın DOĞUM GÜNÜNDE ...

tumblr_lxlanrgyx51qlga1jo1_500-gif.80545

:s75

Eylül

Kalp açık deniz, koyu dengesiz.
Özel Üye
  • MFC Puanı
    1,593
Nice mutlu, huzurlu, sağlıklı yıllar diliyorum, dogum gunun kutlu olsun StigmatA :gulumse

StigmatA

♣Şeytana Uymuyorum, Sadece Aynı Fikirdeyiz!♠
Forum Sorumlusu
Admin
  • MFC Puanı
    164,523
arkadaşlar hepinize ayrı ayrı teşekkürler. Sade bu seferki doğru :) Deep döktürmüşsün yine eline sağlık canım. Berkay eksik olma kardeşim. keroLayn yine zıpırlığın üstünde canımsın :)

StigmatA

Forum Sorumlusu
Admin
  • MFC Puanı
    164,523
evet en büyük hediye benim için inşallah:) ve en büyük hediyem siz gibi sevenlerimin çevremde olması. Rapunzel sağol teşekkürler.

LiyA

HeP YeK HeP TeK . . .
Onursal Üye
  • MFC Puanı
    2,777

CaNıM CaNıM CaNıM
AbişimMMM
Nice Mutlu, Huzurlu, Sağlıklı Yıllara.
Seni Çokkkk SeviyoruM

İlk ben kutlayayım dedim ama iş çıktı sona kaldım Sezenim ellerine sağlık. :kalp:

:kalp: :kalp: :kalp: :kalp:

LeGoLaS

ikra
Onursal Üye
  • MFC Puanı
    2,986
Nice mutlu yıllara usta yeni yaşın sana huzur, mutluluk , başarı ve bol bol para getirsin inşallah :)
Her daim yanımızda olasın :):):):) StigmatA :):):):)
P1200020.JPG

StigmatA

Forum Sorumlusu
Admin
  • MFC Puanı
    164,523
vuvv LiyA en güzel hediye senden baksana abim:D LeGoLaS sağol fatihim:)

Üst Alt