-
-
-
- MFC Puanı
- 200,440
İşin karaca tutunamadım şarkısını @Sindy için besteledi????evet canım alışırım ama düşmesin yaa. oynayalım beraberceeee
İşin karaca tutunamadım şarkısını @Sindy için besteledi????evet canım alışırım ama düşmesin yaa. oynayalım beraberceeee
Evet okeyde dikkatimi çekmişti. Gold üyelikler mi oluyor? Enterasan bir uygulama gibi geldi.Kara melekler gibi
ahahhahhahah hemen dinleyelim o halde...İşin karaca tutunamadım şarkısını @Sindy için besteledi????
Renk ve iki kat puan sistemi gold olanlar için geçerli??Evet okeyde dikkatimi çekmişti. Gold üyelikler mi oluyor? Enterasan bir uygulama gibi geldi.
Hemen açıyorum @Sindy canım gel eşlik et???ahahhahhahah hemen dinleyelim o halde...
ben gold olmadığıma göre beni ilgilendirmiyor o zaman şu aşamada.Renk ve iki kat puan sistemi gold olanlar için geçerli??
ben gold olmadığıma göre beni ilgilendirmiyor o zaman şu aşamada.
Bizde gold degiliz cnm esitit okeyde .)
Tamam çok da dillendirme canım bizim havamız yeter??Bizde gold degiliz cnm esitiz okeyde .)
teşekkür ederim canımm.
@Simurg teşekkür ederim...Hoş geldiniz
canımm hoşgeldin bile demen yeterli. hoşbuldum canımmm.@Miren hoş geldiniz. Ben öyle süslü püslü karşılama yapamadım beceriksizlik işte