BLooD
MFC Üyesi
-
-
-
- MFC Puanı
- 3,040
Ben artık insanları anlamaya çalışmaktan vazgeçtim..
Ve dedim ki;
Anlamak kolaysa eğer insanlar beni anlasın..
Ben artık insanları anlamaya çalışmaktan vazgeçtim..
Ve dedim ki;
Anlamak kolaysa eğer insanlar beni anlasın..
Evt yaşlanınca bazı durumlar çıka geliyor .sUyku diye bir şey vardı eskiden, böyle gözlerini falan kapatıyorduk iyi de oluyordu. Hey gidi eski günler.??
Sen bana yaşlı mı demek istedin hayır yani sakıncası yok diyebilirsin 60 oldum zaten yaşlıyım??Evt yaşlanınca bazı durumlar çıka geliyor .s
Keşke 70 deseydim tühh be nasıl yapsak ki mmm ben gideyim kahve falan iceyim bu yaş problem olur şimdi??Espiriseldi keşke ifşa olmayaydın .d
Afiyet olsun az şeker az kafein yoksa binersin dört kolluya iyi geceler .sKeşke 70 deseydim tühh be nasıl yapsak ki mmm ben gideyim kahve falan iceyim bu yaş problem olur şimdi??
Genel de dertleri içimize atıyoruz sonra yıllar geçtikçe yaş ilerliyor ama derlterde iki kat artıyor bu sebepten dolayı da derdi olan içinde yaşıyor çökmeye başlıyor belli bi zaman sonra da yorgunluğa dönüyor biz de buna hayat diyoruz..Mesela ben 30 lularda yım ama içim geçmiş sizlere ömür yani.
Sek içiyorum??İyi geceler thank you?Afiyet olsun az şeker az kafein yoksa binersin dört kolluya iyi geceler .s
Genel de dertleri içimize atıyoruz sonra yıllar geçtikçe yaş ilerliyor ama derlterde iki kat artıyor bu sebepten dolayı da derdi olan içinde yaşıyor çökmeye başlıyor belli bi zaman sonra da yorgunluğa dönüyor biz de buna hayat diyoruz..