Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
:s26:s26:s26:s26:s26:s26:s26:s26:s26:s26Birisi bana dostluk arkadaşlık kardeşlik yardımlaşma nedir dye sorsa umke ailem derim..Umke ailesi yüreği güzel insanlar topluluğudur❤❤ iyi kiii umkeciyim:s26:s26:s26:s26:s26:s26:s26:s26
Seninle ben bir çaydanlık gibiyiz.
Ben üst kısmıyım sen alt kısmı.. hani büyüksün ya !
Aramızdaki fark ise şu;
Ben sensiz de demlenirim, ama sen bensiz ancak su kaynatırsın
1- Sizi Strese Sokan Kişiler. 2-Sizi Kullanan Kişiler. 3-Size Saygı Duymayan Kişiler 4-Sizi Daima Kıran Kişiler 5-Size Durmadan Yalan Söyleyen Kişiler 6-Yüzünüze Gülüp Arkanızdan Hakaret Eden Kişiler 7- Sizi Umursamayan Ancak Umursuyormuş Gibi Görünen Kişiler 8- Sizi Engelliyen Kişiler 9-Hayatınızda Sadece Yer Kaplayan Kişiler. ......ONLARI geride Bırakın Ve yeni sayfanızda DAHA İyi Dostluk Halkası OLUŞTURUN. ( Ben öyle yaptım;Kurtuldum HAYAT' ımdaki,Tüm GEREKSİZ' lerden....TAVSİYE ederim )