Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Merhaba

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

crazygenclik

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    0
foruma girdiğimde ilk mesajım buradandı o halde son mesajımda buradan olsun istedim. belki forumda ki arkadaşlar bu yazının saçma bişey olduğunu gidiosan git be kardeşim bize ne diebilirler ama ben yinede yazmak istedim ne de olsa nickimde de yazdığım gibi çatlak bişeyim :D ilk başlarda foruma kerimenin hatırını kırmamak için girerim sonrada girmem diyordum ama sonra ne oldu anlamadım forumda adete f5 tuşuna basar oldum bu da buranın ne kadar keyifli ve sizlerin ne kadar değerli olduğunu bana gösterdi:)) ama bir süreliğine hiç istemesemde ( ki bunu tüm samimiyetimle sölüorum ) buradan ayrı kalmak zorundayım:/
MrLegend abi biraz sonradan muhabbetimiz oldu ama umarım baki kalır ne zaman eskişehire gelipte ortamlara akmak istersen her zaman beklerim ( pişman olmazsın geldiğine :D )..
CaSPeR yılmaz neredeyse ben çıktım sen üye oldun gibi bişey ama bundan sonrada bi türlü muhabbetimiz sürer elbet bi türlü bu diktatör söz dinlemezlerle işin zor Allah sabır versin :D
Liya forumda kerimeyle baya uğraştınız benim kalmam için ama sanırım oldu gibi de :D dostum keyifli sohbetlerin ve herşey için tşk ederim:D
Armas sana ne sölesem bilemedim :D forumda kerimeyle birlikte sizle uğraşmak iyi oluyordu ama kısmet işte :D ben gidince müneccimlik işleri ihmal etme bana düşen paraları da hesabıma günü gününe aksatmadan gönderirsen sevinirim burda da çoluk çocuk beslioz kolay iş deil bunlar :D

veeeeee
Lost dostum kardeşcazımmm bu foruma iyi ki beni zorla da olsa üye yaptırmışsın senin sayende burada inanılmaz vakit geçirdim ve itiraf etmek gerekirse acayip keyif aldım iyi ki varsın kanksss :D seni daha fazla övmeme gerek yok yoksa felaket gafan dadlanıo sonra ben çekiom yine seni :D seninle veda etmemede gerek yok nasıl olsa bu yüzsüzlüğüm sayesinde bi türlü yine seninle konuşurum koçum koçsun koç der ve giderim :D

eğer sürç-i lisan ettiysek affola :))

CaSPeR

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    0
Kurcalamayacam vardır mutlaka geçerli bir sebebin. Dediğin gibi az bi muhabbetimiz oldu ama samimiyetin o kadar iyi ki hemen yer edebiliyorsun. Allah senin karşına senin gibi temiz kalpli insanlar çıkarsın. Kendine iyi bak crazygenclik

keroLayn

kafa lens .honk.
Emektar Üye
  • MFC Puanı
    855
foruma girdiğimde ilk mesajım buradandı o halde son mesajımda buradan olsun istedim. belki forumda ki arkadaşlar bu yazının saçma bişey olduğunu gidiosan git be kardeşim bize ne diebilirler ama ben yinede yazmak istedim

veeeeee
Lost dostum kardeşcazımmm bu foruma iyi ki beni zorla da olsa üye yaptırmışsın senin sayende burada inanılmaz vakit geçirdim ve itiraf etmek gerekirse acayip keyif aldım iyi ki varsın kanksss :D seni daha fazla övmeme gerek yok yoksa felaket gafan dadlanıo sonra ben çekiom yine seni :D seninle veda etmemede gerek yok nasıl olsa bu yüzsüzlüğüm sayesinde bi türlü yine seninle konuşurum koçum koçsun koç der ve giderim :D

eğer sürç-i lisan ettiysek affola :))

Ben seni neden bu kadar cok seviyorum biliyor musun? Su kirmizi yazan yerleri bana hatirlattigin ve ayni mantikla hareket ettigin icin.

Ben biliyrdum foruma sarinca kopamayacagini, iyi mi ettim kotu mu ettim diye cok dusundum sonradan ama nasip kismet hersey sonucta.. Hep hayatimda bi yerlerde oldugun hep renk kattigin icin tesekkurler dostum.. Iyi ki varsin seni coooooooookkkk seviyorum nan :)

#KocumKocsunKoc :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt