• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Mercedes'in Elektrikli Aracı Görücüye Çıkıyor

Peony

Onursal Üye
Üyelik Tarihi
9 Şub 2015
Konular
12,075
Mesajlar
34,903
MFC Puanı
57,450
Mercedes'in Elektrikli Aracı Görücüye Çıkıyor

L3ZMOZ.jpg

Paris'te Tanıtılacak
Fransa'nın Paris kentinde yapılacak Motor Show'da tanıtılması beklenen elektrikli otomobil, fuarın en çok ilgi çeken modellerinden birisi olacak. 1 Ekim ile 16 Ekim tarihleri arasında yapılacak fuarda pek çok farklı proje ve model otomobil severler ile buluşulacak.

Mercedes tarafından yapılan son modelin tam elektrikli formatta olduğu belirtilirken modelin yollara çıkması için 2020 yılların hedeflendiği belirtildi. Mercedes tarafından üretimi gerçekleştirilecek bu aracın ilerleyen yıllarda Tesla, Audi ve Jaguar gibi pek çok marka ile yarışa girmesi bekleniyor. Konuyla ilgili elde edilen diğer önemli bir bilgi ise tasarımın mevcut Mercedes tasarımlarından çok daha farklı bir konsepte yapılacak. 1 Ekim'de başlayacak fuarda yapılacak tanıtımlar ile ilgili birlikte araç ile ilgili tüm detaylara ulaşmak da mümkün olacak.

Elektrikil araçların önümüzdeki yıllarda çok daha fazla piyasada yer alması beklenirken, bu konuda rekabet de günden güne artıyor.

Alıntı
 
Üst