Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Megaforum'da "Kara Listenizde[Yok Sayılanlar]" Kaç Üye Var?

Kara Listeniz'de Kaç Kişi Forum İçi Banlı....?

• 2

Kullanılan: 0 0.0%
  • 3

• 4

• 5

• 6

• 7

• 8

• 9

• Kullanılan toplam oy
    2
  • Anket kapatılmış .

DURUBEY

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    2,350
biz marabalar yönetimdeki rahatsız olduğumuz arkadaşları engelleyemiyoruz yani anladık:) engelleyeceğimden değilde aslında engelleyebilmemiz lazım:)

eiSy

Sevgimi öfkeye dönüştürmek emek ister ?
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    34,710
Engellediğim kimse yok

TRWE_2012

لِيَغْفِرَ لَكَ اللّٰهُ مَا تَقَدَّمَ مِنْ ذَنْبِك
Moderatör
  • MFC Puanı
    16,230
Üyeler yönetimi engelleyemez zaten bu normal, ama üyeler birbirini engeller ki engelleyenlerde var,burada adil olmayan hangisi?
Uyumuşum, kusura bakma , geç cevap veriyorum...

Yukarıdaki mesaj'da yönetimle alakalı bir cümle geçmiyor.Burada mod ile üye arasındaki münasebet örneklendirilmiş, tabii yöneticiler engellemez ama bir üye buna içten içe tepki gösterir.Ama gıgı çıkmaz....

Pozitivizm

??☔Devil Wears Prada?☔?
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    200,440
Uyumuşum, kusura bakma , geç cevap veriyorum...

Yukarıdaki mesaj'da yönetimle alakalı bir cümle geçmiyor.Burada mod ile üye arasındaki münasebet örneklendirilmiş, tabii yöneticiler engellemez ama bir üye buna içten içe tepki gösterir.Ama gıgı çıkmaz....
.
Peki Modlar yönetim sınıfında yer almıyor mu?

Dedin ki evet mod ayrı yönetim ayrı.
O zaman, yönetim sohbette modlar niye var?(Yönetimde yer almadıklarını varsayarsak)

TRWE_2012

لِيَغْفِرَ لَكَ اللّٰهُ مَا تَقَدَّمَ مِنْ ذَنْبِك
Moderatör
  • MFC Puanı
    16,230
Peki Modlar yönetim sınıfında yer almıyor mu?

Dedin ki evet mod ayrı yönetim ayrı.
O zaman, yönetim sohbette modlar niye var?(Yönetimde yer almadıklarını varsayarsak)
Vallahi sana nasıl mantıklı cevap vereceğim diye kılı kırk yarıyorum aman yanlış anlaşılmayalım diye ama gene de yanlış anlaşılmaktan kurtulamıyorum .

Moderatörler yönetim kademesinin en dış halkası'dır.Hareket alanları daha çoktur.Bir moderatör, yönetici olarak admin, co-admin, genel sorumlu yetkilerine geçtikçe hareket alanı daralır.Bundan dolayı, bendeniz'in yönetim 'de en alt tabaka'da (mod) kalmamın nedeni de budur.

Biz moderatörler, bir satranç'daki piyonlar (feda edilebilecek askerler) gibi'yizdir.Cephenin en önünde biz varız'dır.

Yönetim Sohbet Bölümünde Moderatörlerin olması kadar doğal bir sonuç yoktur.Mod'ların yönetim kademesinde gelişen olayları takip edebilmesi için buralara giriş hakkının serbest olması gerekir.Eğer senin dediğin gibi olsaydı, Hint'lilerin "kast sistemi" nin olması gerekirdi.Yani senin anlayacağın forum içi sınıfsal ayrımcılık....!!

Not:

Yönetim Sohbet dedin ya , tam da bugün Yönetim Sohbet'in mesajlarını geriye dönük okumaya başladım.2012 yılından itibaren .....

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Nur

SouL

➡️ ↘️ ↖️ ↪️ ↩️ ⤴️ ⤵️ Ben Sakinim!!!
Yönetici
  • MFC Puanı
    3,901
Vallahi sana nasıl mantıklı cevap vereceğim diye kılı kırk yarıyorum aman yanlış anlaşılmayalım diye ama gene de yanlış anlaşılmaktan kurtulamıyorum .

Moderatörler yönetim kademesinin en dış halkası'dır.Hareket alanları daha çoktur.Bir moderatör, yönetici olarak admin, co-admin, genel sorumlu yetkilerine geçtikçe hareket alanı daralır.Bundan dolayı, bendeniz'in yönetim 'de en alt tabaka'da (mod) kalmamın nedeni de budur.

Biz moderatörler, bir satranç'daki piyonlar (feda edilebilecek askerler) gibi'yizdir.Cephenin en önünde biz varız'dır.

Yönetim Sohbet Bölümünde Moderatörlerin olması kadar doğal bir sonuç yoktur.Mod'ların yönetim kademesinde gelişen olayları takip edebilmesi için buralara giriş hakkının serbest olması gerekir.Eğer senin dediğin gibi olsaydı, Hint'lilerin "kast sistemi" nin olması gerekirdi.Yani senin anlayacağın forum içi sınıfsal ayrımcılık....!!

Not:

Yönetim Sohbet dedin ya , tam da bugün Yönetim Sohbet'in mesajlarını geriye dönük okumaya başladım.2012 yılından itibaren .....
Kendinizi ezik hissetmeyin Yönetim olarak 1'riz. Hiç bir üst yönetim deki arkadaş bir tık altını küçük görmez gören oluyordur bazı forumlarda ama MFC forumda bu tarz hareketler asla olmaz.

Engelli listem'de kimse yok.

Üst Alt