Peki Modlar yönetim sınıfında yer almıyor mu?
Dedin ki evet mod ayrı yönetim ayrı.
O zaman, yönetim sohbette modlar niye var?(Yönetimde yer almadıklarını varsayarsak)
Vallahi sana nasıl mantıklı cevap vereceğim diye kılı kırk yarıyorum aman yanlış anlaşılmayalım diye ama gene de yanlış anlaşılmaktan kurtulamıyorum .
Moderatörler yönetim kademesinin en dış halkası'dır.Hareket alanları daha çoktur.Bir moderatör, yönetici olarak admin, co-admin, genel sorumlu yetkilerine geçtikçe hareket alanı daralır.Bundan dolayı, bendeniz'in yönetim 'de en alt tabaka'da (mod) kalmamın nedeni de budur.
Biz moderatörler, bir satranç'daki piyonlar (feda edilebilecek askerler) gibi'yizdir.Cephenin en önünde biz varız'dır.
Yönetim Sohbet Bölümünde Moderatörlerin olması kadar doğal bir sonuç yoktur.Mod'ların yönetim kademesinde gelişen olayları takip edebilmesi için buralara giriş hakkının serbest olması gerekir.Eğer senin dediğin gibi olsaydı, Hint'lilerin "kast sistemi" nin olması gerekirdi.Yani senin anlayacağın forum içi sınıfsal ayrımcılık....!!
Not:
Yönetim Sohbet dedin ya , tam da bugün Yönetim Sohbet'in mesajlarını geriye dönük okumaya başladım.2012 yılından itibaren .....