Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
O zaman bu VIP üye'ye konum takip kodu yazmak gerekir.Forum'a girdiği an , an be an forum'un neresinde, ne yapıyor, aktif mi? pasif mi? diye gözetlemek gerekebilir.(valla ben bazen tırsıyorum (şaka değil gerçek) bu üye'den...Onun için cümlelerimi seçerek yazıyorum.(benim bu durumum şuna benziyor : "Deli, deliyi görünce sopasını saklarmış ve akıllı görünmeye çalışırmış ki, kendisinin "deli" olduğunu karşı taraf sezmesin.))
Öyle bir durum olamaz...Ben giderim de bu üye burada demirbaş gibi kalır.Ayrıca, @Pisadam'a kim sataşacak? ("etiketleyerek forum içi taciz etme eyleminden" bahsediyorum)