Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

MegaForum Sohbet Köşesi

StigmatA

♣Şeytana Uymuyorum, Sadece Aynı Fikirdeyiz!♠
Forum Sorumlusu
Admin
  • MFC Puanı
    164,293
Olurmu öyle şey özledik tabikide

Peony

Onursal Üye
  • MFC Puanı
    29,224
kendimiz avatar yukledigimiz de neden bulanık çıkıyor StigmatA
halbu ki boyutlar çokta buyuk degil 170x250 olmasına ragmen bizimde yukleyebilmemiz gerekmiyor mu?
illa panelden olmaması lazım.

StigmatA

Forum Sorumlusu
Admin
  • MFC Puanı
    164,293
En boy oranı tutabilir ama boyut büyük bu yüzden otomatik olarak boyutu küçültmek için kalite düşürüyor. Avatar bölümüne atarsanız yada pm ile atarsanız yüklerim panelden sorun olmaz.

Peony

Onursal Üye
  • MFC Puanı
    29,224
En boy oranı tutabilir ama boyut büyük bu yüzden otomatik olarak boyutu küçültmek için kalite düşürüyor. Avatar bölümüne atarsanız yada pm ile atarsanız yüklerim panelden sorun olmaz.

otomatik olmasın kaldırılsa daha iyi olur hem bu sayede herkes kendi yukleyebilir.

StigmatA

Forum Sorumlusu
Admin
  • MFC Puanı
    164,293
Ee ozaman boyutlardan dolan db yi ne edicez. Bir süre sonra forum kasıyor demeye başlıycaklar ardından doluluktan site hata vermeye başlıycak. Eğer daha büyük makine ve db ye geçin dersenizde madalyonun diğer yüzüne bakım yani maddi boyutu. Gerçekten hatrı sayılır bedeller ödeniyor;)

Peony

Onursal Üye
  • MFC Puanı
    29,224
Ee ozaman boyutlardan dolan db yi ne edicez. Bir süre sonra forum kasıyor demeye başlıycaklar ardından doluluktan site hata vermeye başlıycak. Eğer daha büyük makine ve db ye geçin dersenizde madalyonun diğer yüzüne bakım yani maddi boyutu. Gerçekten hatrı sayılır bedeller ödeniyor;)

anladım :)
neyse napalım :f14: sen yuklersin artık

StigmatA

Forum Sorumlusu
Admin
  • MFC Puanı
    164,293
Ve geri dönüşü olmayan sana kar getirmeyecek bir para harcanıyor;) anlaştık umarım

StigmatA

Forum Sorumlusu
Admin
  • MFC Puanı
    164,293
Buna sevindim:)

Herkül

Canım Dedem
Admin
  • MFC Puanı
    62,236
Hic bir zaman oturarak yatarak dinlenilmez dinlenme olayi beyinde bitiyor gel az mubarek 2 kelam edelim gider dinlenirsin (_)? Ih kahve ic sonra bana anlat insanlar neden pislik oldugunu ?

Elbette @Dem senin için her zaman 2 kelam ederim, çayımı kahvemi içtim, gelelim son kelimelerine burada da insanlar olarak genelleme pek hoş olmamış sanki. Genelleme yağtıklarınızdan bir kişi dahi sizin verdiğiniz sıfatı taşımıyorsa hesabı biraz ağır olacaktır aman dikkat....

Sır

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    44

Elbette @Dem senin için her zaman 2 kelam ederim, çayımı kahvemi içtim, gelelim son kelimelerine burada da insanlar olarak genelleme pek hoş olmamış sanki. Genelleme yağtıklarınızdan bir kişi dahi sizin verdiğiniz sıfatı taşımıyorsa hesabı biraz ağır olacaktır aman dikkat....

Hesabın ağırliğının bilincinde olamaya biliyoruz ama bu ben dahi hepimiz icin gerecerli kaldiki bu kainat uzerindeki hersey biz insnlar icin degilmidir zaten anlam verdiklerimiz ve veremedikleriz (:) emeklikik nasil bir duygu emekli olmak mi genc olmayimi trvih edersinnyine ve yeniden bir hayat tercihin oosa ?

Üst Alt