@StigmatA oyle deme kuzu hayvanların bızden daha zekı olduğunu heryerde goruyoruz ama hayvanlaşmış ınsanlarda bu ıse yaramıyor ? @Elder ben çok acıktımdı ? cıdden geberik durumdayım @Hunter sigara kullanıyormsunuz ? @Herkül ellerinden kahve ıcerız sonra varya mıs mıs ? (
@Pisadam a kahve verırmsınız .... az insanlık gorsun xcvvcbvnvbn
StigmatA oyle deme kuzu hayvanların bızden daha zekı olduğunu heryerde goruyoruz ama hayvanlaşmış ınsanlarda bu ıse yaramıyor ? Elder ben çok acıktımdı ? cıdden geberik durumdayım Hunter sigara kullanıyormsunuz ? Herkül ellerinden kahve ıcerız sonra varya mıs mıs ? (
Pisadam a kahve verırmsınız .... az insanlık gorsun xcvvcbvnvbn
StigmatA oyle deme kuzu hayvanların bızden daha zekı olduğunu heryerde goruyoruz ama hayvanlaşmış ınsanlarda bu ıse yaramıyor ? Elder ben çok acıktımdı ? cıdden geberik durumdayım Hunter sigara kullanıyormsunuz ? Herkül ellerinden kahve ıcerız sonra varya mıs mıs ? (
Maşallah herkesten bir isteğin olmuş Bu aralar sabahlara kadar uyanık kalıyorum ve ben sabaha kadar bol bol kahve içtim teşekkür ederim.
Şunuda demeden edemicem Dem'cim yorumlarındaki o dip çizgiyi korumanı rica ediyorum, lütfen!