Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

MegaForum Sohbet Köşesi

StigmatA

♣Şeytana Uymuyorum, Sadece Aynı Fikirdeyiz!♠
Forum Sorumlusu
Admin
  • MFC Puanı
    164,293
Duyarsa bana kalmaz ki:)))

Sezen

Ne Diyosak O....
Emektar Üye
  • MFC Puanı
    28,888
StigmatA ben yattıgın para havuzuna dalarım hec :D bog beni o havuzda zenginlikten boguldu öldü desinler :D

Sır

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    44
StigmatA neden uzun sure olamazmışım ortalıkda :) sımdı sıze Pisadam la bana yatıklarınızı anlatıyım başa dönelım :) hıkayemız soyle başlıyor ?

ben buraya deli vasıtası ile uye oluyorum amenna sızlerı tanımıyordum o zaman :) 17 yasımdan berı forumun cıgerını bobregını bılen ben malum yaslandık oldum ...... yasında (:) sırf cok oyun oynuyorlar az su bu dedım dıye benı BANLAMISTINIZ buradan (:) doğru soyleyenı kac köyden kovarlar bılmıyorum ama ben o köylere gırmıyorum ben uzun sure zaten foruma yazıp cızmedım gırmedım keza sımdılık Pisadam la sız admın vs arkadaşlar kım varsa cok cana yakınımdır ınsanımdır en orjınalınden karım olur zararım olmaz ama damarıma basmayın :) ben cok ınsan severım ? insan olanı cok sevıyorum ? mısal Pisadam sımdı yüzümüze bakmıyor artış artış dolanıyor ((, StigmatA sana gelınce ben burada özel mısafırım cok narın ve kırılganım ? sırf bak konu açmak felan ıcın degıl soyledım sana zaten noralde zaten var buraya sız arkadaşlar ıcın gırıyorum 2 kelam edem dıye oda cana yakın gordugum ıcın ? akıllı olacaksınız ? havalı cıvalı dolanmayın burası sana bana ona buna suna kalmıcak ? malumunuzdur kı gebercez bır gun ? kalıcı olmadığımız gıbı ınsanlarada yuksekden bakmanın bır anlamı olmadığını anlamak cok kolay demı Elder (; LeGoLaS zaten garıbım sesı solguu cıkmıyo ama gızlıden ne halt yedıgını bılemez StigmatA benı abnlıcan mı sen (((:)

StigmatA

Forum Sorumlusu
Admin
  • MFC Puanı
    164,293
haha ben yada pisadam banlamamış baktım paneldende 1-2 günlük banlanmışsın artık ne dediysen sivri dilinle:_))) elbette banlamıycam neden banlayayım ki yılllllar yılllardır forumlarda olan biriyim ve benim gibi kimseyi kırmak istemeyen üzmek istemeyen birinide nadir bulursunuz. yüksekte gözüm olsaydı zaten tanıdıklarım çok olduğu için en iyi denilen forumlardada yer alabilirdim fakat ben açılışında emek verdiğim yeri dostlarımı seçtim. çünkü diğer yerlerde konu açmazsa yada açarken buna dikkat etmezse falan ederse filan ederse sil at cart curt diyeceklerdi ama ben yapamam. bunca yıllık hem irc olsun hem forum hayatımda arkamdan kötü konuşan tek bir kişiyi bile bulamazsın eğer varsada gelsin ben helalliğimi alayım ondan çünkü kimseyle küslüğüm yok diye tahmin ediyorum. sana gelince biz seni böyle sevdik yerimiz ve mekanımız burası geliyorsun arada yazıyorsun bunun içinde sana çok teşekkür ederim. ama canın sıkıldığındada keyfin olmadığındada yada elimizden birşey gelebilecekse reeldede emin ol bu adamlar hep yanında olur. sadece senin değil forumda olan herkesin. Ve bu dediklerimi uyguladığım bir çok insanda mevcuttru yani sözde dğeil zöde ;) :f21: al bakalım senin olsun bunlar.:)

Sır

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    44
StigmatA allasen kım banlamış benı ne 1 2 gunu yazık degıl mı benım gıbı hatuna ? Pisadam bana laf soylemıstı pm den bağırmıştı :) bakın çocuklar kırmayın kalbımı kırarım kalbınızı xcvcbcvnvbnmbnm ne zararımı gordunuz güler yuzlulugumden başka hı :) vurum sızı donup arkama bakmam xcvcbvnbb ? günahsız ınsanın ahını almayın :p

StigmatA

Forum Sorumlusu
Admin
  • MFC Puanı
    164,293
yok demem kim atmış hahha bende kalsın :D

Sır

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    44
sen atmıştın yada lıberta mı soyle ln cabuk yıkarım forumu :p

StigmatA

Forum Sorumlusu
Admin
  • MFC Puanı
    164,293
biliyorum ama söylemem:)

Sır

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    44
Pisadam çok içerlendim çok :) ama iyiki tanıdım sizi .. içimdekılerı seslı soylemedıgım ıcın yazarak anlatma kabılıyetıme dayıyorum :)

StigmatA

Forum Sorumlusu
Admin
  • MFC Puanı
    164,293
tamam tamam bütün sorumluluk bende ben banladım var say yoksa yakacak bu forumu:p

Üst Alt