-
-
-
- MFC Puanı
- 3,901
@StigmatA Cem sakın öyle bir hata yapayım demeBeni görünce duygulandı Cem aglıcak
@StigmatA Cem sakın öyle bir hata yapayım demeBeni görünce duygulandı Cem aglıcak
Hayırlı olsun şeytanın bacağını kırdın evde kalıp kız kurusu olmaktan kurtuldun desene kız acıdım damat evladıma hee çagır gelsin bi tanışalım in mi cin mi hem hani baklavamız çikolatamız bizden de isticek gözümüz tutarsa veririz seniArkadaşlar nişanlandım bu arada..
Arkadaşlar nişanlandım bu arada..
Sade nin aklı bi karış havada ayh kocada olur artık ancak kucagında bebeyle gelir uyumuyor bu diye zırlar bizeTebrik ederim
Düğune artikin bir sonra ki girisin
Bende mezun olurken girerim artık
Sade nin aklı bi karış havada ayh kocada olur artık ancak kucagında bebeyle gelir uyumuyor bu diye zırlar bize
Pat geldi nişanlandım dedi eh 2. Bi pat gelmesi 1 yıl sürer o cadınınSadenin bebegi, sadeye cekerse uyur geceleri
Dur daha kız evermedi bebegi verdin kucagina
Teşekkür ederim nick değişiminden dolayı tanıyamadım..Tebrik ederim
Düğune artikin bir sonra ki girisin
Bende mezun olurken girerim artık
Hayırlısı artık..Pat geldi nişanlandım dedi eh 2. Bi pat gelmesi 1 yıl sürer o cadının
kendisi 60 yaşında nişanlandı 90 yaşında evlendi kıskanıyor seniHayırlısı artık..
@Pisadam beni rengarenk yapana kadar tacize devam edicimEyvah....!!!
Hep bu dadlu sözlerle yönetim yıllarca beni kandırdı kanmak yok artıkBen olsam şöyle kıvırırdım...(nezaketten)
Sayın @Sezen Hanım, bu isteğiniz keşke olabilseydi, maaleseft bu mümkün görülmemekte beraber, sizin isminizin renkli olmasına gerek yok, "siz zaten forum'un renkli ve neşeli" yüzüsünüz.....
derdim.