-
-
-
- MFC Puanı
- 29,224
iyiyim legoooo sen nasılsın nerelerdesin görünmüyorsun artık@Satürn nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn nabin
iyiyim legoooo sen nasılsın nerelerdesin görünmüyorsun artık@Satürn nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn nabin
Oo ellerine sağlık ??☺ halâ kahvaltı yapmadım çok iyi gelir ;d
Öğle yemeğini de aradan çıkartmış olursun canım afiyet olsun???Oo ellerine sağlık ??☺ halâ kahvaltı yapmadım çok iyi gelir ;d
Sofra takımını begenmedim ayh çiçekli çiçekli iştahım kapandı hec insan çeyizini çıkarır hele şu çay bardagınA bak sanırsın esnaf kırathanesinde çay dagıtıyo kıssss dantel nenenin tv örtüsü mü gebermeyesice salama çıbık sokmalar alengirlik işler neyse karnım aç 2 lokma yiyim bari
sen hazırla da görelim sezencimSofra takımını begenmedim ayh çiçekli çiçekli iştahım kapandı hec insan çeyizini çıkarır hele şu çay bardagınA bak sanırsın esnaf kırathanesinde çay dagıtıyo kıssss dantel nenenin tv örtüsü mü gebermeyesice salama çıbık sokmalar alengirlik işler neyse karnım aç 2 lokma yiyim bari
Ben hazır olursa yiyorum yoksa kahvaltı yapmiyorumsen hazırla da görelim sezencim
o da iyiymişBen hazır olursa yiyorum yoksa kahvaltı yapmiyorum
Çeyizim yok ki be canım ne bulduysam koydum işte??Çayları da kıraathaneden rica ettim para yok huzur var ne yapalım??Sofra takımını begenmedim ayh çiçekli çiçekli iştahım kapandı hec insan çeyizini çıkarır hele şu çay bardagınA bak sanırsın esnaf kırathanesinde çay dagıtıyo kıssss dantel nenenin tv örtüsü mü gebermeyesice salama çıbık sokmalar alengirlik işler neyse karnım aç 2 lokma yiyim bari
Afiyet olsun livacım yine beklerim???
teşekkürler