Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

MegaForum Sohbet Köşesi

Eylül

Kalp açık deniz, koyu dengesiz.
Özel Üye
  • MFC Puanı
    1,593

Sezen

Ne Diyosak O....
Emektar Üye
  • MFC Puanı
    28,888
Sofra takımını begenmedim ayh çiçekli çiçekli iştahım kapandı hec :D insan çeyizini çıkarır hele şu çay bardagınA bak sanırsın esnaf kırathanesinde çay dagıtıyo kıssss:D dantel nenenin tv örtüsü mü gebermeyesice :D salama çıbık sokmalar alengirlik işler neyse karnım aç 2 lokma yiyim bari :p

Peony

Onursal Üye
  • MFC Puanı
    29,224
Sofra takımını begenmedim ayh çiçekli çiçekli iştahım kapandı hec :D insan çeyizini çıkarır hele şu çay bardagınA bak sanırsın esnaf kırathanesinde çay dagıtıyo kıssss:D dantel nenenin tv örtüsü mü gebermeyesice :D salama çıbık sokmalar alengirlik işler neyse karnım aç 2 lokma yiyim bari :p
sen hazırla da görelim sezencim :D

Liva

"Diline dikkat et, dişini kırmasın."
Özel Üye
  • MFC Puanı
    4,109

Pozitivizm

??☔Devil Wears Prada?☔?
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    200,440
Çeyizim yok ki be canım ne bulduysam koydum işte??Çayları da kıraathaneden rica ettim para yok huzur var ne yapalım??
Salamlar da zengin görünsün diye çubuk koydum öyle sosyetik oluyormuş???

Üst Alt