-
-
-
- MFC Puanı
- 28,888
@StigmatA akşam bize yemek yedirecek kadar para kazandın mı bugun bak @Pozitivizm aç kurt gibi seni bekliyo elinde çatal bıçak
@StigmatA akşam bize yemek yedirecek kadar para kazandın mı bugun bak @Pozitivizm aç kurt gibi seni bekliyo elinde çatal bıçak
Kız gözün köörrr olmaya çeyizlik peçeten yanında mı geziyon e sen de haklısın hemen görücü çıkarsa hazır dursun dimi
Evet önce çatal kaşık takımını görsün de belki beğenmez??Kız gözün köörrr olmaya çeyizlik peçeten yanında mı geziyon e sen de haklısın hemen görücü çıkarsa hazır dursun dimi
@Pozitivizm dili tutuldu benden dedi gerisini getiremediayıp ettiniz bendennnn
Sen yanında 12 parça dantel mendil takımınkda bulundur ne olur ne olmazEvet önce çatal kaşık takımını görsün de belki beğenmez??
Yaaaaa deme öyle şımarıp tepene çıkarız şimdi Yemek köpegimiz olur mu bilmem ama biz @Pozitivizm ile kurt gibi açızköpeğeeniz olsun yemek sizin
halini merak ettim şimdi15 yıldır aç o
Can bogaz dan gelir diye diye baskül dem150 yi gördüm@Sezen ben senin aç olmadığını hiç görmedim
15 yıldır bi iskender mi yedirdin bi kestane şekeri mi ikram ettin ancak lahmacum küreği ile agzımızın üstüne yapıştırdın lafımızı15 yıldır aç o