Aleykümselam legolas hosgelmissinselam millet
Evet @Liva az biraz bırakmışsın kuş kadaaarr
Hani bana:/ dbayadır kahvaltı yapamıyoruzz diye düşündüm )
Herkeşe benden kahvaltı o zaman )
@Pozitivizm @saphira @Sindy @Lady @StigmatA @DarkWoman @Anka @Düş Bozumu @Sezen @Liva @kuslarabenzer @-Ruhefza-
Dip not : ( herkesin gelirken 1 2 kişi getirme hakkı var ne kadar kalabalık o kadar iyi ) : ))
ah mükemmel bir masa, kesene bereket olsuuun teşekkürler (":bayadır kahvaltı yapamıyoruzz diye düşündüm )
@Pozitivizm @saphira @Sindy @Lady @StigmatA @DarkWoman @Anka @Düş Bozumu @Sezen @Liva @kuslarabenzer @-Ruhefza-
Dip not : ( herkesin gelirken 1 2 kişi getirme hakkı var ne kadar kalabalık o kadar iyi ) : ))
bayadır kahvaltı yapamıyoruzz diye düşündüm )
Tokyooooooooooo ben aslında şeey ıhmmm yanii nasıl deseemm :dHani bana:/ d
Tabeee tabeee biliyorum ddTokyooooooooooo ben aslında şeey ıhmmm yanii nasıl deseemm :d
Ben aslında yazdımm daa hep bu klavyenin yüzündeenn birde pozi nin yüzündenn ( pozi çaktırma )
Sevgili Tokyo sen bizim her zaman kalbimizdesinn sana ayrı özel bir kahvaltı yapıp kendimi affettiricem inş