-
-
-
- MFC Puanı
- 25,761
@saphira @Pozitivizm @Sindy @DarkWoman @Tokyo @Lady @Zeyna @Düş Bozumu @StigmatA
hadi Kahvaltıya buyrun )
Teşekkür ederim Nuuurrr iyiyim sağol sen nasılsın napıyorsunn kinasılsın fatihhhhhh
Bugünde mukemmel bir kahvalti teşekkürler uur
@saphira @Pozitivizm @Sindy @DarkWoman @Tokyo @Lady @Zeyna @Düş Bozumu @StigmatA
hadi Kahvaltıya buyrun )
Afiyet olsun Forumun kanatsız meleği )Bugünde mukemmel bir kahvalti teşekkürler uur
hadi Kahvaltıya buyrun )
teşekkür ederim bende iiim işteyim.. maillere okumadan bi buralara göz gezdırdımTeşekkür ederim Nuuurrr iyiyim sağol sen nasılsın napıyorsunn ki
Teşekkür ederim çok zahmet oldu sana da.)))Ellerine sağlık.))
hadi Kahvaltıya buyrun )
Millet aç aç
Ee kahvaltı hazırladık o kadar oturup yesene silah zor ile mi yedirelimMillet aç aç
Çok konuşma bişey kalmamışEe kahvaltı hazırladık o kadar oturup yesene silah zor ile mi yedirelim
ne demek kalmamışş herşey ortada sen önce yüzünü yıkaaÇok konuşma bişey kalmamış
Ben işteyim tamam mıne demek kalmamışş herşey ortada sen önce yüzünü yıkaa
biz bahçemi suluyoruz bizde işteyizz görende taş taşıyor sanıcak : ))Ben işteyim tamam mı
Bana bağıramazsın tamam mı asdjgklsjfbiz bahçemi suluyoruz bizde işteyizz görende taş taşıyor sanıcak : ))