Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

MegaForum Sohbet Köşesi

Sezen

Ne Diyosak O....
Emektar Üye
  • MFC Puanı
    28,888

Yok bence yanlış bir hareket yapmıştır. O yokkende dedikodusunu yapıyor gibi olduk sanki ;d

aslnda kocayı döverken omuzum cart etti demek isterdim ama malesef ters hareket snucu sıpalarla top oynrken elim havada diğeride üstime düştü:d12:
vrken dünya laf sayıyosunuzda yokken mi arkamdan dedkodu yapiyoruz diye utandınız:honk:

Sezen

Ne Diyosak O....
Emektar Üye
  • MFC Puanı
    28,888
Sevdiklerimizi korumanın bir başka versiyonu işte Sindy :s58:

Direkt Enişte Sezen 'e çarpmış diyemezdim :s6:

yooo direk dememişsin ztn abi düzenleme yaptı diye yumusatmıssın cümleyi:a14:

tek kolla bişey yapamıyom ya eniştenin 2 aydır sacını süpürge ettim benden iyi ev işi yapmaya basladı artık:a35:

StigmatA

♣Şeytana Uymuyorum, Sadece Aynı Fikirdeyiz!♠
Forum Sorumlusu
Admin
  • MFC Puanı
    164,293
Hoyt Sezen nerdesin sen! Neden haber vermek yok hanfendi, diğer koluda ben kırcam

Pisadam

Administrator
  • MFC Puanı
    20,817
sağ Omuzumun kası yırtıldı ilaclar fyda etmeyince ameliyat oldum askıda kolum 1 ay daha askıda kalcak malesef

Çok geçmiş olsun, sezensiz kızlar rahat rahat takılıyor işte desene daha 1 süreleri var ;d

Dikkat et teyzecim sen bize lazımsın.

aslnda kocayı döverken omuzum cart etti demek isterdim ama malesef ters hareket snucu sıpalarla top oynrken elim havada diğeride üstime düştü:d12:
vrken dünya laf sayıyosunuzda yokken mi arkamdan dedkodu yapiyoruz diye utandınız:honk:

Top oynamasını bilmiyorsan neden oynuyorsun kızım senin sıpalar 15 yaşında sen olmuşsun 50 yaşında tabiki düşersin ;d

Ben dedikoducu değilim bir kere, çok dedikodum yapıldı ama ben yapmadım HİÇ dikkat et kendine.

Ara ara uğra, rapor ver durumunu.

Sindy

꧁༒ ♡ fσrum mєlєgí ♡ ༒꧂
Süper Moderatör
  • MFC Puanı
    63,731
:u26:Yahuu arkadaş biri bana msj yazıyo alıntmı yapıyor seslenme mi yapıyo bn görmeden msjı siliyor kim bu çıksın ortayaaa kaçtır aynı sey sesleniyon bişey yazıyon niye siliyon madem :mad: ya yazma yada silme yter ama yani :u26:

Sır

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    44

360 derece dönen bir adamın mekanına ben ne girerim nede takılırım.

( : bunun benımle ne alakası var adam gırersın gırmezsın sanalda cok da onemlı degıl mekanlar lutfen.. orası burası fark etmez benım ıcın ben kendıme bakarım..
ayrı gayrı bır senecek söz konusu degıl adam :) hane ben sıze bakmak ıcın gırdım gel et dıye bırsey cıkmadı kelamlarımdan ( : kıbar olmanı beklerım ılımlı halınle sizin ıcın gırdım buraya bıraz daha sakin olabılırsın adam (; baska amac gutmuyorum gırdıgım ortamlarda dıkkatını cektımı bılmıyorum.. ne anladın bılmıyorum ama :) neyse .. Herkül dede yavrusu nerdesın gel gel ben gelyıorum sen yoksun :)

Pisadam

Administrator
  • MFC Puanı
    20,817
( : bunun benımle ne alakası var adam gırersın gırmezsın sanalda cok da onemlı degıl mekanlar lutfen.. orası burası fark etmez benım ıcın ben kendıme bakarım..
ayrı gayrı bır senecek söz konusu degıl adam :) hane ben sıze bakmak ıcın gırdım gel et dıye bırsey cıkmadı kelamlarımdan ( : kıbar olmanı beklerım ılımlı halınle sizin ıcın gırdım buraya bıraz daha sakin olabılırsın adam (; baska amac gutmuyorum gırdıgım ortamlarda dıkkatını cektımı bılmıyorum.. ne anladın bılmıyorum ama :) neyse .. Herkül dede yavrusu nerdesın gel gel ben gelyıorum sen yoksun :)

Tamam sakin şampiyon birşey demedim :)

Üst Alt