-
-
-
- MFC Puanı
- 24
Katılıyom
Yeni nesil çok yaramaz çok :sigara
Bilgi - İnanç - Eylem
Katılıyom
Yeni nesil çok yaramaz çok :sigara
Bezelye ınan hocam benım gıbı ogrencın olsun sınıfta tek olsun tek bana ders verırdın yemın olsun o kadar calıskan o kadar ınsanım ((((((((
Bezelye benım hocada dıyor bana sen nasıl ınsansın çıkıyorsun sunum yapıyorsun mıllet dıyor kutuphaneyı toplamışsın yıne ((((((((((((((( cok caslıyorum.. kucukkende cok calıskandım
Bezelye ama ben senınde talaben olurum demısı ele ele sende benım hocamsın yaslandın gıttın zaten ( hıc sesın soluğun çıkıyor ılla ben seslenıcem sana degıl mı utanmıyorsun hıc ?
Bezelye çok ıcıyorsun o kadar burada senı el uzerınde tutuyoruz da kırılıyorum sana bılgın olsun
CemMmMmMmmMmMmMmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
gebermeyesice seni:s72: bana yapacagın güzelligi ben varken yapsana az hava atim burnum forum çatısına degsin bir kaç kişiyi banlim hevesim gecsin zalımsın patron:s72: adminligi bıak forum sahibi olmusum bide:s80: yaaaaaaaa @Pisadam ı bile diskalifiye edecek pozisyona getir sen beni ama ben olmayayım burda yaptıgın vicdana sıgar mı hee @StigmatA cım canım cicim kesme şekerim sen artık benden neler cekecegini biliysin demi özel mesajlarına bomba koyarım, ben o yesil gözlerini oyar kendime takarım :u21: