Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

MegaForum Sohbet Köşesi

Sır

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    44
Bezelye ınan hocam benım gıbı ogrencın olsun sınıfta tek olsun tek bana ders verırdın yemın olsun o kadar calıskan o kadar ınsanım ((((((((:)

Sır

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    44
Bezelye benım hocada dıyor bana sen nasıl ınsansın çıkıyorsun sunum yapıyorsun mıllet dıyor kutuphaneyı toplamışsın yıne (((((((((((((((:) cok caslıyorum.. kucukkende cok calıskandım :)

Sır

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    44
Bezelye :) ama ben senınde talaben olurum demısı ele ele sende benım hocamsın yaslandın gıttın zaten (:) hıc sesın soluğun çıkıyor ılla ben seslenıcem sana degıl mı utanmıyorsun hıc ?

Bezelye

♫♪ Deniz üstü köpürür ♪♫, Hey canım rinnan nay ri
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    2,153
Bezelye :) ama ben senınde talaben olurum demısı ele ele sende benım hocamsın yaslandın gıttın zaten (:) hıc sesın soluğun çıkıyor ılla ben seslenıcem sana degıl mı utanmıyorsun hıc ?

Valla doğru diyorsun :sigara Yaşlandık gittik. Hayattan tat alamıyorsan yaşlanmışsın demektir :sigara

Sır

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    44
Bezelye çok ıcıyorsun o kadar burada senı el uzerınde tutuyoruz da kırılıyorum sana bılgın olsun :)

Sır

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    44
yeppaaaaaaaaaaaaa uyku fıçıları :) herkes devrılmıs uyuyor cıks

Sır

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    44
Evet baglasan durmaz dem gıder dersler benı bekler :)

StigmatA

♣Şeytana Uymuyorum, Sadece Aynı Fikirdeyiz!♠
Forum Sorumlusu
Admin
  • MFC Puanı
    164,293
CemMmMmMmmMmMmMmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

gebermeyesice seni:s72: bana yapacagın güzelligi ben varken yapsana az hava atim :D burnum forum çatısına degsin :D bir kaç kişiyi banlim hevesim gecsin :D zalımsın patron:s72: adminligi bıak forum sahibi olmusum bide:s80: yaaaaaaaa @Pisadam ı bile diskalifiye edecek pozisyona getir sen beni ama ben olmayayım burda yaptıgın vicdana sıgar mı hee :D @StigmatA cım canım cicim kesme şekerim sen artık benden neler cekecegini biliysin demi :D özel mesajlarına bomba koyarım, ben o yesil gözlerini oyar kendime takarım :u21:

ben daha ne yapim :D:f31:

SeRDaR

İnsanın kullandığı ilk alet, başka bir insandır...
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    30
Selamlar saygılar hürmetler efendim.

Sindy

꧁༒ ♡ fσrum mєlєgí ♡ ༒꧂
Süper Moderatör
  • MFC Puanı
    63,731
Aleykümselam Sehri_Ask saygılar efendm :)

Üst Alt