Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

MegaForum Sohbet Köşesi

Sindy

꧁༒ ♡ fσrum mєlєgí ♡ ༒꧂
Süper Moderatör
  • MFC Puanı
    63,731
Serdar normal üye olarak senle ben kalmışız galiba eskilerden :D

SeRDaR

İnsanın kullandığı ilk alet, başka bir insandır...
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    30
Valla geçmişten buyana bakınca bu gune kadar gelmişsiniz cogu forum bukadar dayanamaz tebrik ediyorum yönetimi daha nice forumlara diyelim şöyle bir 50, 60 yıla kafar ve sonrasına devamını dilerim :)

Sayfayı bi yeniledim şöyle toprak kokusu geldi. Eskilerden geldiği belliydi, meğer sen gelmişsin :D

Qasem

TevhiD , AdaleT , ÖzgürlüK
Üyeliği durduruldu!
  • MFC Puanı
    24
İkinizede katılmıyorum...
Fotumların en aktşf oldugu dönemlerdede sosyal medya vardı. Bence suçu bşraz kendimizde aramalıyız.
Bizler de süreci iyi yönetemedik.

Kendimden örnek vereyim 5 yıldır forum kullanıyorum...
Bu 5. Ve son forumum...
Gerideki 4 tanesini neden bıraktım acaba...
Bundan sonrası sanırım forumlara veda...
İnanın ben kadar sabırlısı yoktur bu alemde... Ben bile tükeniyorsam :) Bilinki yanlış yaptığımız şeyler var.

Forumlara en büyük darbe vuranlar yetki verdiğimiz, ama asla hak etmeyen ve bişey öğrendiğini zan edip forum açan ve ego tatmin eden insanlardır. Yanluş tercihlerimizin cezasını çekiyoruz. Ve onlar çok ibsanı bu alrmr küstürdü

Bilgi - İnanç - Eylem

Qasem

Üyeliği durduruldu!
  • MFC Puanı
    24
Serdar normal üye olarak senle ben kalmışız galiba eskilerden :D[/QUOTE StigmatA benle uğraşacağına bunlara vir da :) emekleri çık.
Emekletiniz başımızın üzerinde Sindy ve Serdar
Hiç bir Rank, tag yetki emeğinizi ödemeye yetmez. Allah razı olsun :)

Bilgi - İnanç - Eylem

SeRDaR

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    30
İkinizede katılmıyorum...
Fotumların en aktşf oldugu dönemlerdede sosyal medya vardı. Bence suçu bşraz kendimizde aramalıyız.
Bizler de süreci iyi yönetemedik.

Kendimden örnek vereyim 5 yıldır forum kullanıyorum...
Bu 5. Ve son forumum...
Gerideki 4 tanesini neden bıraktım acaba...
Bundan sonrası sanırım forumlara veda...
İnanın ben kadar sabırlısı yoktur bu alemde... Ben bile tükeniyorsam :) Bilinki yanlış yaptığımız şeyler var.

Forumlara en büyük darbe vuranlar yetki verdiğimiz, ama asla hak etmeyen ve bişey öğrendiğini zan edip forum açan ve ego tatmin eden insanlardır. Yanluş tercihlerimizin cezasını çekiyoruz. Ve onlar çok ibsanı bu alrmr küstürdü

Bilgi - İnanç - Eylem

Yanlış biliyorsun dostum. Forumların en aktif olduğu dönem sosyal medya daha yeni çıkıyordu. İnstagram nedir ne değildir hiç kimse bilmiyordu. Belki programı yazılmıştı ama hiçbirimiz bilmiyorduk. Facebook daha yeni yeni insanların alışmaya ve üye olmaya çalıştığı yerdi. Yıl 2010-2011 civarından bahsediyorum. Senin forumlara katıldığın zamanlar forumlar tüm aktifliğini zaten yitirmişti.

Qasem

Üyeliği durduruldu!
  • MFC Puanı
    24
Yanlış biliyorsun dostum. Forumların en aktif olduğu dönem sosyal medya daha yeni çıkıyordu. İnstagram nedir ne değildir hiç kimse bilmiyordu. Belki programı yazılmıştı ama hiçbirimiz bilmiyorduk. Facebook daha yeni yeni insanların alışmaya ve üye olmaya çalıştığı yerdi. Yıl 2010-2011 civarından bahsediyorum. Senin forumlara katıldığın zamanlar forumlar tüm aktifliğini zaten yitirmişti.
Ozamanlarda forumları biliyordum. Msn nin en revaçta oldu zamanlardı, ama msn bile ne irc nede forumların yerini alamadı. Bende o dönemler Irc Server yönetiyordum... :)
Forumlar son 3 yıldır hızlı sönüşe geçti. Forum sayısı arttıkça bırakan sayısı arttı.
Dön geriye o yetkililere bak çoğu başka yerlerde Admin ya da yönetici ya da kurucu... :)

Bilgi - İnanç - Eylem

Sindy

꧁༒ ♡ fσrum mєlєgí ♡ ༒꧂
Süper Moderatör
  • MFC Puanı
    63,731
Evet yaaaa :D yaşlandık artık :p ne cabuk geçmış yıllar

SeRDaR

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    30
Ozamanlarda forumları biliyordum. Msn nin en revaçta oldu zamanlardı, ama msn bile ne irc nede forumların yerini alamadı. Bende o dönemler Irc Server yönetiyordum... :)
Forumlar son 3 yıldır hızlı sönüşe geçti. Forum sayısı arttıkça bırakan sayısı arttı.
Dön geriye o yetkililere bak çoğu başka yerlerde Admin ya da yönetici ya da kurucu... :)

Bilgi - İnanç - Eylem

Tanıdığım birçok kişi 2012-2013 civarında forumlara veda etti. Dediğim gibi bunun en büyük etkisi sosyal medyaydı. Ha şöyle bir olayda varki, tamamı gitmese de evlenerek buralardan uzaklaşanların sayısıda bir hayli fazla. Çünkü diğer yerleri bilmiyorum ama, buradaki yaş ortalaması 2010 civarında 18-25 arasıydı. Mesela Sindy bırakmadı burayı, hala burada. Ama bir Dilek vardı, Melis vardı, Ebru abla, Zehra vardı. Asya vardı. Onlar buranın müdavimleriydi. Kaç tanesi evlenerek bıraktı bilmiyorum. Bir çoğu bence öyleydi. Daha ismini sayamadığım yüzlerce kişi vardı inan bana.

Sindy

꧁༒ ♡ fσrum mєlєgí ♡ ༒꧂
Süper Moderatör
  • MFC Puanı
    63,731
Yuhhh artık serdar vurdun öldürdün sende :D okardada degil beee daha bır 25 yıl var babaanne olmaya anneanne olmak meçhul de kısmetse babaanne olurum bnde :D sen kendine bak bir evde kaldın sende :p güldürdün beni sende gül serdar

Qasem

Üyeliği durduruldu!
  • MFC Puanı
    24
Tanıdığım birçok kişi 2012-2013 civarında forumlara veda etti. Dediğim gibi bunun en büyük etkisi sosyal medyaydı. Ha şöyle bir olayda varki, tamamı gitmese de evlenerek buralardan uzaklaşanların sayısıda bir hayli fazla. Çünkü diğer yerleri bilmiyorum ama, buradaki yaş ortalaması 2010 civarında 18-25 arasıydı. Mesela Sindy bırakmadı burayı, hala burada. Ama bir Dilek vardı, Melis vardı, Ebru abla, Zehra vardı. Asya vardı. Onlar buranın müdavimleriydi. Kaç tanesi evlenerek bıraktı bilmiyorum. Bir çoğu bence öyleydi. Daha ismini sayamadığım yüzlerce kişi vardı inan bana.
Elbetteki etkisi var.
Hatta azımsanmayacak kadar :)
Mesela çok kalitrli bir öğretmen arkadaşıma burayı nşye bırakmışsın dediğimde iki forumun birleşmesi beni rahatsız etti dedi bu yüzden bıraktık demişti. Ama kendimizdede hata aramalıyız onu diyorum. Buradan ayrılıp başka yerde olan sayısıda azımsanmayacak kadar...
Eski yazılara nicklere ifade biçimi ve yazım tarzlarına bakıyorum, kendilerini ele veriyor :)

Bilgi - İnanç - Eylem

SeRDaR

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    30
Yuhhh artık serdar vurdun öldürdün sende :D okardada degil beee daha bır 25 yıl var babaanne olmaya anneanne olmak meçhul de kısmetse babaanne olurum bnde :D sen kendine bak bir evde kaldın sende :p güldürdün beni sende gül serdar

Valla böyle çok rahatım ya :D Hiiiç evlenesim falanda yok ahaha. Kendi kazandığım parayı kendim yiyorum :D

Üst Alt