Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

MegaForum Sohbet Köşesi

Qasem

TevhiD , AdaleT , ÖzgürlüK
Üyeliği durduruldu!
  • MFC Puanı
    24
bende para istiyorum ama herkes anca akıl veriyor :D
Parayı ne için istediğine bağlı :)
Belki sen kendini ifade edemiyosundur... :)
Şaka bir yana buna dair bir anımı kısaltarak anlatayım...

İddiaada büyük paralar batıran bir arkadaş tanıyordum. Bankadanda yüklü krediler çekmiş. Hayaller büyük demekki...
Neyse, tükenmiş, işindende olmuş..
Birgün geldi, köze çayı koydum...
Anlatmaya başla halil dedim...

Abi ne anlatayım, herkes akık veriyor kimse para vermiyorki, iş vermiyorki...

Benden akıl istemeyemi geldin para istemeye mi geldin halil? ( sorularım nettir)

Para, aklı herkes veriyor...

Parayı kullanmayı bilmeyene herkes akıl verir, umarlarki akılla parayı birleştirir... Sana vereceğim para miktarı ne olursa olsun senin için 3 maçlıktır... Benim 3 maça yatıracak yüklü param yok.. İş var çalışırsan, para var kendine ailene harcarsan, onın dışında ikram edecek çayım bile yok didim...

Hayalleri büyükmüş arkadaşın çayını bile doldurmadım....

Sezen hikayenin sonu ne biliyormusun...
Eşide terketti...
Hala ders almamış...

Sezen

Ne Diyosak O....
Emektar Üye
  • MFC Puanı
    28,888
Qasem ben parayı bulunca ilk kocayı boşayacam onun için bak akıla ihtiyacım yok paraya gerek var :D erkekelr parayı bulunca ilk karıyı boşamıyor mu nasıl bişey bende merak ettim :D

Qasem

Üyeliği durduruldu!
  • MFC Puanı
    24
Qasem ben parayı bulunca ilk kocayı boşayacam onun için bak akıla ihtiyacım yok paraya gerek var :D erkekelr parayı bulunca ilk karıyı boşamıyor mu nasıl bişey bende merak ettim :D
Kocayı boşamak için paraya ihtiyacın yokki :) Boşa gitsin, nafakadır tazminattır şudır budur derken zaten parayı bulursun :)
Evlilere sormak lazım :) Ben bekarım :)

Sezen

Ne Diyosak O....
Emektar Üye
  • MFC Puanı
    28,888
Kocayı boşamak için paraya ihtiyacın yokki :) Boşa gitsin, nafakadır tazminattır şudır budur derken zaten parayı bulursun :)
Evlilere sormak lazım :) Ben bekarım :)

kocayı boşamak için paraya ihtiyac yok tabi ama parayı buldu burnu büyüdü desinler :D havaya girdi şımardı desinler :D ula manyak karıya bak parayı buldu teppiği vurdu desinler ayh :D nafaka ne alcam kocaya tepiği vurunca parası onun olsun :D bekarlık sultanlık ah ah anamın sözünü dinleyip sultanlar gibi olmak vardı ama neyseee :s58:

Qasem

Üyeliği durduruldu!
  • MFC Puanı
    24
kocayı boşamak için paraya ihtiyac yok tabi ama parayı buldu burnu büyüdü desinler :D havaya girdi şımardı desinler :D ula manyak karıya bak parayı buldu teppiği vurdu desinler ayh :D nafaka ne alcam kocaya tepiği vurunca parası onun olsun :D bekarlık sultanlık ah ah anamın sözünü dinleyip sultanlar gibi olmak vardı ama neyseee :s58:
Desinler diye iş yapanların hepsi şimdi mezarda :)
Sen girme mezara :)

Sezen

Ne Diyosak O....
Emektar Üye
  • MFC Puanı
    28,888
ben kocayı gömüp öyle gircem mezara daha cok işim var burda :D ay daha kaynana olcam gelinin beynini yemeden gara topraaa girer miyim :D

Qasem

Üyeliği durduruldu!
  • MFC Puanı
    24
Ben kitap okumaya kaçar size kolay gelsin :)

Sır

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    44
Sezen ben senı 7 24 ozluyorumt abıkıde yavrusu ceylanım benım kucuk kedım :p

Pisadam bil benı hep ( :

Sır

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    44
imam nerde imammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm napıyorsunuz hıc benı ozledınız mı yoksam yok ?

Sır

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    44
tamam siz özelden bana skyp lerınızı sey ettırın foruma cok gıremıyorum :p yaw ınt gıremıyorum ıs guc kossuturma Pisadam melegım senıde sevıyorum tamam ( :

StigmatA

♣Şeytana Uymuyorum, Sadece Aynı Fikirdeyiz!♠
Forum Sorumlusu
Admin
  • MFC Puanı
    164,293
vallah miL sen bu aralar çok kayıplardasın kesicem cezanı artık bilemiyorum yaniii:_))

Üst Alt