sagdan 2. sokak cıkmaz sokakmış ula hamsi ev numarası da 5 de bitti :f34:
Sen yanlış saymışsın sokaklar, ihtiyarlık işte
onu sayma sonraki sokaktaydı
sagdan 2. sokak cıkmaz sokakmış ula hamsi ev numarası da 5 de bitti :f34:
Parayı ne için istediğine bağlıbende para istiyorum ama herkes anca akıl veriyor
Kocayı boşamak için paraya ihtiyacın yokki Boşa gitsin, nafakadır tazminattır şudır budur derken zaten parayı bulursunQasem ben parayı bulunca ilk kocayı boşayacam onun için bak akıla ihtiyacım yok paraya gerek var erkekelr parayı bulunca ilk karıyı boşamıyor mu nasıl bişey bende merak ettim
Qasem ben parayı bulunca ilk kocayı boşayacam onun için bak akıla ihtiyacım yok paraya gerek var erkekelr parayı bulunca ilk karıyı boşamıyor mu nasıl bişey bende merak ettim
Aha bak sezeni zengin ettim
Boşanmada iyi tazminat var diğiler
Aha bak sezeni zengin ettim
Kocayı boşamak için paraya ihtiyacın yokki Boşa gitsin, nafakadır tazminattır şudır budur derken zaten parayı bulursun
Evlilere sormak lazım Ben bekarım
Desinler diye iş yapanların hepsi şimdi mezardakocayı boşamak için paraya ihtiyac yok tabi ama parayı buldu burnu büyüdü desinler havaya girdi şımardı desinler ula manyak karıya bak parayı buldu teppiği vurdu desinler ayh nafaka ne alcam kocaya tepiği vurunca parası onun olsun bekarlık sultanlık ah ah anamın sözünü dinleyip sultanlar gibi olmak vardı ama neyseee :s58: