Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

MegaForum Sohbet Köşesi

vioLeta

| Az İnsan Çok Huzur |
Özel Üye
  • MFC Puanı
    310
Bencede hadi yine kiyamadik sana Pisadam aa etiketlemiycektim bak elim değmiş tüh bak sen şu işe :D
MathiLda üzeri soslu patates kızartması da yapıcak misin :p canım çok kabak mücveri de istiyooo

vioLeta

| Az İnsan Çok Huzur |
Özel Üye
  • MFC Puanı
    310
Önce patatesi sonra da seni yerim MathiLda mm :** az daha uyuyim geliyorum ya gözüm acıyo :(

Sezen

Ne Diyosak O....
Emektar Üye
  • MFC Puanı
    28,888
Bencede hadi yine kiyamadik sana Pisadam aa etiketlemiycektim bak elim değmiş tüh bak sen şu işe :D
MathiLda üzeri soslu patates kızartması da yapıcak misin :p canım çok kabak mücveri de istiyooo

zabanen soslu papates ne kabak mücveri ne :D allahım yarabbi bu karpız kabugu selulitli kızları sen diyete alıstır amin :D peynir zeytin hıyar neyinize yetmiyo gıs :D

kırmızı bayrak görmüş boğa gibi üstümüze uçurcaksınız en sonunda Pisadam ı :D adam forumu sonsuza kadar kitlicek :D

Beatrice

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    11
zabanen soslu papates ne kabak mücveri ne :D allahım yarabbi bu karpız kabugu selulitli kızları sen diyete alıstır amin :D peynir zeytin hıyarcanım eyinize yetmiyo gıs :D

kırmızı bayrak görmüş boğa gibi üstümüze uçurcaksınız en sonunda Pisadam ı :D adam forumu sonsuza kadar kitlicek :D

bişey diycem biz şimdi alıntı yapıyoruz ya mesela alıntı da senin Pisadam etiketin var bizde etiketlemiş oluyormuyuz tekrar :D

ben gayet fitim şuan pizza istedi canım :D

vioLeta

| Az İnsan Çok Huzur |
Özel Üye
  • MFC Puanı
    310
Ahahah :D yaa Sezen yaa :ad 2 dk ihtiyaç molası uykuya :D geri uyucam daha ya

Pisadam

Administrator
  • MFC Puanı
    20,817
Hahaha alemsiniz vallaaa ben uyanali 3 saat oldu abim sağolsun ya engelledim sizi istediğiniz kadar etiketleyin seslenin artık :D :D ben 1 saate kadar işe gidecem 4 saat sonra da dönecem eve gelmicem direk sür arabayı armutluya gelen varsa evinden alayim ;p :D
Sezen vioLeta tamamda MathiLda sen benzeme bu cadilara ;dd

SM-N935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sır

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    44
LeGoLaS :) sen olmayınca forumun keyfını suremıyorum ben xvxcvcbvcb psikolojılerım bozuluyor ?

vioLeta

| Az İnsan Çok Huzur |
Özel Üye
  • MFC Puanı
    310
İstediğin kadar engelle :D kacamazsin Pisadam :D bize cadı demek haaa Sezen getir oklavalari :D

Beatrice

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    11
Hahaha alemsiniz vallaaa ben uyanali 3 saat oldu abim sağolsun ya engelledim sizi istediğiniz kadar etiketleyin seslenin artık :D :D ben 1 saate kadar işe gidecem 4 saat sonra da dönecem eve gelmicem direk sür arabayı armutluya gelen varsa evinden alayim ;p :D
Sezen vioLeta tamamda MathiLda sen benzeme bu cadilara ;dd

SM-N935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

nedir sende ki bu evden alma merakı çözemedim :Dgelemem ben emrivakilerden hoşlanmam önceden diyecektin :D
kim kime uyuyor artık çok geç :)))

Sezen

Ne Diyosak O....
Emektar Üye
  • MFC Puanı
    28,888
nedir sende ki bu evden alma merakı çözemedim :Dgelemem ben emrivakilerden hoşlanmam önceden diyecektin :D
kim kime uyuyor artık çok geç :)))

adamın son model arabası var güzel mi güzel gıs şöföründe var özel mi özel :D gel şuraya dese dicen insan kibarlık yapar gelir alır diye bu karı milleti hec bişeyden memnun olmuyor anacım :D
Pisadam sen bizi engellesende merak edersin bunlar dedikodumu mu yapiyor diye bakarsın :D
hem ne alaka Mati nin içinde varmış cadılık biz gün yüzüne cıkardık :D bizden daha fena bence:D
vioLeta güzellik uykundan uyandıysan teşrif et bari :p

Üst Alt