Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

MegaForum Sohbet Köşesi

Buka

αкℓıη ναяѕα, тєк тαкıℓ.
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    -37
Buka teklifin için çok Teşekkür ederim, nasipse olur inşaallah diyelim...
Ama seninde yolun buralara düşerse bizde bekleriz, :s23:
Rica ederim. Denk gelirse neden olmasın ;)

Sakil and MonteKristo and Buka and @ Ahsen and Alaska and @ vioLeta and Herkül Sade koşun StigmatA bizi denize götürecek :D Elder otobüsü al gel :D

Pisadam bakım yapıyorum diye bizi kandırmıyorsun dimi :D anahtara ne gerek var aslında kapı duvar yıkıp geliyoruz foruma :D
Buka şşşşşşşşşşşşşş bak bana fırlama dalton :D

Hee baktım Sezen :D

aaaaaaaaaa Buka evleniyor mu hemde benim haberim yok :D gebermeyesice hangi arada deerde cocugu tavladın :D Sade gör gör daltonlar bile tek tek gidiyo sen de ne bu kısmetsizlik :p

Buka evleniyormuş :D Pisadam ve StigmatA beşibiryerde takıyormuş :D LibertA altın kemer bizde gidip dügünde oynayıp gasos içeces :D

Duyunda inanmayın:D Buka ya çeyrek altın yeter :D

Ulan ayak üstü beni evlendirmişler şunlara bak :D hep Burağın başının altından çıkıyor bunlar. Yahu neden söylemiyorsun kuzeninin düğününe gidiyor diye? Neden yanlış anlaşılmaya 'dur :t2:' demiyorsun? Pisadam..

İşinize mi geldi evlenmem? Kurtulduk mu istediniz? -Yanıldınız gençler :D
LibertA abi sen çeyreklen kurtulacağını mı sandin? Salon takımı senden :D

Sezen

Ne Diyosak O....
Emektar Üye
  • MFC Puanı
    29,238
Buka ayak üstü evlendirmedik gıs basbaya düğün dernek yaptık hatta takıları bile topladım senin için komisyon isterim :D en pahalıları para babaları patronlara yıktım :D gebermeyesice insan bu altınlar hatırına bir koca bulur :D
kuzenin dügününde kesin bulmustur bir damat adayı seni oldu gözüyle bakıyoruz senin dügünede yakında :D
wayyyyyyyyyyyyyyyyyyy gelinin forumudan coooooooooo admin LibertA dan salonnnnn takımı wuuuu :D
Sakil naptı ya Buka cım çok merak ettim cadıyı bana haber iletin :)

SouL

➡️ ↘️ ↖️ ↪️ ↩️ ⤴️ ⤵️ Ben Sakinim!!!
Yönetici
  • MFC Puanı
    3,901
Buka ayak üstü evlendirmedik gıs basbaya düğün dernek yaptık hatta takıları bile topladım senin için komisyon isterim :D en pahalıları para babaları patronlara yıktım :D gebermeyesice insan bu altınlar hatırına bir koca bulur :D
kuzenin dügününde kesin bulmustur bir damat adayı seni oldu gözüyle bakıyoruz senin dügünede yakında :D
wayyyyyyyyyyyyyyyyyyy gelinin forumudan coooooooooo admin LibertA dan salonnnnn takımı wuuuu :D

ne salonu al sana komple takım. :D
ahsap-oda-takimlari-seti-355-18-B.jpg

Sezen

Ne Diyosak O....
Emektar Üye
  • MFC Puanı
    29,238
Ahahahah allah cezanı vermeye LibertA :D köşeye maket ev koyaydın bari damat tarafını iç güveysi aldık derdik :D

Sezen

Ne Diyosak O....
Emektar Üye
  • MFC Puanı
    29,238
Buka hadi iyisin co admin LibertA bütün ceyizini yaptı artık kocayıda sen bul :D ay becerissis bu kızlar evde kaldılar anca kuzen düğününe gidip oynuyorlar bizde burada bunların murivetlerini bekliyorus :D

Buka

αкℓıη ναяѕα, тєк тαкıℓ.
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    -37

En önemli soru damat kim? :D benim öyle birinden haberim yok :dd
Sakil den hiç haberim yok ya :/ hakkaten nerde o?

ne salonu al sana komple takım. :D
ahsap-oda-takimlari-seti-355-18-B.jpg

Yalnız abicim bu takım tek kişilik :D bi başına yaşayıp öyle öleceksin mesajı mı veriyorsun? :D

Buka hadi iyisin co admin LibertA bütün ceyizini yaptı artık kocayıda sen bul :D ay becerissis bu kızlar evde kaldılar anca kuzen düğününe gidip oynuyorlar bizde burada bunların murivetlerini bekliyorus :D

Bence önce kocayı bulalım gerisi kolay :D koca istiyomm gel beni al diyen gadın geldi aklıma.

İstemiyorum ya ben bişey. Böyle iyiyim :D

Sezen

Ne Diyosak O....
Emektar Üye
  • MFC Puanı
    29,238
nerden tek kişilik hepsi çift Buka :D benim oğlum var da ama cadı gelinle ugrasamam işde o var :D

vioLeta

| Az İnsan Çok Huzur |
Özel Üye
  • MFC Puanı
    310
Ahahah utanma gel buraya bakım Pisadam :D utandırmadan edicem söz :D
Cimcikliyim mi Sezen :D etrafı kolaçan et :D kimse görmesin ahahah

Üst Alt