Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

MegaForum Sohbet Köşesi

Buka

αкℓıη ναяѕα, тєк тαкıℓ.
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    -97
Buka teklifin için çok Teşekkür ederim, nasipse olur inşaallah diyelim...
Ama seninde yolun buralara düşerse bizde bekleriz, :s23:
Rica ederim. Denk gelirse neden olmasın ;)

Sakil and MonteKristo and Buka and @ Ahsen and Alaska and @ vioLeta and Herkül Sade koşun StigmatA bizi denize götürecek :D Elder otobüsü al gel :D

Pisadam bakım yapıyorum diye bizi kandırmıyorsun dimi :D anahtara ne gerek var aslında kapı duvar yıkıp geliyoruz foruma :D
Buka şşşşşşşşşşşşşş bak bana fırlama dalton :D

Hee baktım Sezen :D

aaaaaaaaaa Buka evleniyor mu hemde benim haberim yok :D gebermeyesice hangi arada deerde cocugu tavladın :D Sade gör gör daltonlar bile tek tek gidiyo sen de ne bu kısmetsizlik :p

Buka evleniyormuş :D Pisadam ve StigmatA beşibiryerde takıyormuş :D LibertA altın kemer bizde gidip dügünde oynayıp gasos içeces :D

Duyunda inanmayın:D Buka ya çeyrek altın yeter :D

Ulan ayak üstü beni evlendirmişler şunlara bak :D hep Burağın başının altından çıkıyor bunlar. Yahu neden söylemiyorsun kuzeninin düğününe gidiyor diye? Neden yanlış anlaşılmaya 'dur :t2:' demiyorsun? Pisadam..

İşinize mi geldi evlenmem? Kurtulduk mu istediniz? -Yanıldınız gençler :D
LibertA abi sen çeyreklen kurtulacağını mı sandin? Salon takımı senden :D

Sezen

Ne Diyosak O....
Emektar Üye
  • MFC Puanı
    28,888
Buka ayak üstü evlendirmedik gıs basbaya düğün dernek yaptık hatta takıları bile topladım senin için komisyon isterim :D en pahalıları para babaları patronlara yıktım :D gebermeyesice insan bu altınlar hatırına bir koca bulur :D
kuzenin dügününde kesin bulmustur bir damat adayı seni oldu gözüyle bakıyoruz senin dügünede yakında :D
wayyyyyyyyyyyyyyyyyyy gelinin forumudan coooooooooo admin LibertA dan salonnnnn takımı wuuuu :D
Sakil naptı ya Buka cım çok merak ettim cadıyı bana haber iletin :)

SouL

➡️ ↘️ ↖️ ↪️ ↩️ ⤴️ ⤵️ Ben Sakinim!!!
Yönetici
  • MFC Puanı
    3,901
Buka ayak üstü evlendirmedik gıs basbaya düğün dernek yaptık hatta takıları bile topladım senin için komisyon isterim :D en pahalıları para babaları patronlara yıktım :D gebermeyesice insan bu altınlar hatırına bir koca bulur :D
kuzenin dügününde kesin bulmustur bir damat adayı seni oldu gözüyle bakıyoruz senin dügünede yakında :D
wayyyyyyyyyyyyyyyyyyy gelinin forumudan coooooooooo admin LibertA dan salonnnnn takımı wuuuu :D

ne salonu al sana komple takım. :D
ahsap-oda-takimlari-seti-355-18-B.jpg

Sezen

Ne Diyosak O....
Emektar Üye
  • MFC Puanı
    28,888
Ahahahah allah cezanı vermeye LibertA :D köşeye maket ev koyaydın bari damat tarafını iç güveysi aldık derdik :D

Sezen

Ne Diyosak O....
Emektar Üye
  • MFC Puanı
    28,888
Buka hadi iyisin co admin LibertA bütün ceyizini yaptı artık kocayıda sen bul :D ay becerissis bu kızlar evde kaldılar anca kuzen düğününe gidip oynuyorlar bizde burada bunların murivetlerini bekliyorus :D

Buka

αкℓıη ναяѕα, тєк тαкıℓ.
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    -97

En önemli soru damat kim? :D benim öyle birinden haberim yok :dd
Sakil den hiç haberim yok ya :/ hakkaten nerde o?

ne salonu al sana komple takım. :D
ahsap-oda-takimlari-seti-355-18-B.jpg

Yalnız abicim bu takım tek kişilik :D bi başına yaşayıp öyle öleceksin mesajı mı veriyorsun? :D

Buka hadi iyisin co admin LibertA bütün ceyizini yaptı artık kocayıda sen bul :D ay becerissis bu kızlar evde kaldılar anca kuzen düğününe gidip oynuyorlar bizde burada bunların murivetlerini bekliyorus :D

Bence önce kocayı bulalım gerisi kolay :D koca istiyomm gel beni al diyen gadın geldi aklıma.

İstemiyorum ya ben bişey. Böyle iyiyim :D

Sezen

Ne Diyosak O....
Emektar Üye
  • MFC Puanı
    28,888
nerden tek kişilik hepsi çift Buka :D benim oğlum var da ama cadı gelinle ugrasamam işde o var :D

vioLeta

| Az İnsan Çok Huzur |
Özel Üye
  • MFC Puanı
    310
Ahahah utanma gel buraya bakım Pisadam :D utandırmadan edicem söz :D
Cimcikliyim mi Sezen :D etrafı kolaçan et :D kimse görmesin ahahah

Üst Alt