Sır
MFC Üyesi
-
-
-
- MFC Puanı
- 44
ne olmuş ?
Rica ederim. Denk gelirse neden olmasınBuka teklifin için çok Teşekkür ederim, nasipse olur inşaallah diyelim...
Ama seninde yolun buralara düşerse bizde bekleriz, :s23:
Duyunda inanmayın Buka ya çeyrek altın yeter
Buka ayak üstü evlendirmedik gıs basbaya düğün dernek yaptık hatta takıları bile topladım senin için komisyon isterim en pahalıları para babaları patronlara yıktım gebermeyesice insan bu altınlar hatırına bir koca bulur
kuzenin dügününde kesin bulmustur bir damat adayı seni oldu gözüyle bakıyoruz senin dügünede yakında
wayyyyyyyyyyyyyyyyyyy gelinin forumudan coooooooooo admin LibertA dan salonnnnn takımı wuuuu
Sakil naptı ya Buka cım çok merak ettim cadıyı bana haber iletin
Ahahahah allah cezanı vermeye LibertA köşeye maket ev koyaydın bari damat tarafını iç güveysi aldık derdik
Buka ayak üstü evlendirmedik gıs basbaya düğün dernek yaptık hatta takıları bile topladım senin için komisyon isterim en pahalıları para babaları patronlara yıktım gebermeyesice insan bu altınlar hatırına bir koca bulur
kuzenin dügününde kesin bulmustur bir damat adayı seni oldu gözüyle bakıyoruz senin dügünede yakında
wayyyyyyyyyyyyyyyyyyy gelinin forumudan coooooooooo admin LibertA dan salonnnnn takımı wuuuu
Sakil naptı ya Buka cım çok merak ettim cadıyı bana haber iletin
ne salonu al sana komple takım.