Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

MegaForum Sohbet Köşesi

Herkül

Canım Dedem
Admin
  • MFC Puanı
    62,236
Sen bizleri burada hem yetim hem öksüz bırak ondan sonra ödülüm nerede? Sezen bugünkü ödülün seni sevenlerin gözyaşları oldu ;) malesef

Herkül

Canım Dedem
Admin
  • MFC Puanı
    62,236
Hadi yine kıyamadım sabah kahvaltını güzelce yemeden gitme bi yerlere Sezen

wBXrC7.jpg

Sezen

Ne Diyosak O....
Emektar Üye
  • MFC Puanı
    28,888
oyyy Herkül abişim ben seni bırakıp bir yere gitmem ::)

Sezen

Ne Diyosak O....
Emektar Üye
  • MFC Puanı
    28,888
Bi ara Forumda kendimi sanki yalnızmışım gibi hissettim :D ne ses ne seda ne arayan ne soran :s48:

oyyy sen tek mi kaldın kıyamam sana dadluşum gıymatlışım:s52: valla şu aralar acaip karışık durumdayım abi gelemiyorum. bir düzene binsem tepenizdeyim :)

Herkül

Canım Dedem
Admin
  • MFC Puanı
    62,236
Sen sıkma canını işlerin hayatın istediğin gibi olsun Sezen önemli olan senin istediğin, biz gevezelik yapıyoruz biraz işte :D

Herkül

Canım Dedem
Admin
  • MFC Puanı
    62,236
Arkadaşlar dünden şimdiye kadar internetim olmadığı için Foruma giremedim malesef, evet Cepten de giremedim çünkü telefonum yarım akıllı :D

Bugün sınava giren ve yarın sınava girecek başta küçük kızım olmak üzere Sakil ve bilemediğim tüm dostlara sozsuz başarılar dilerim. Rabbim akıl ve zihin açıklığı versin istediğiniz bölümü kazanmanızı nasip etsin inşaAllah Amin...

SouL

➡️ ↘️ ↖️ ↪️ ↩️ ⤴️ ⤵️ Ben Sakinim!!!
Yönetici
  • MFC Puanı
    3,901

Sınava girerken ayağımın üstüne düşüp çatlattım ağrıyla sıanava girdim sonra direkt hastaneye. Alçıda şuan :D Sınav normaldi sorularda biraz gıldır gıcıktı Ösym kafayı yemiş.

Geçmiş olsun kardeşim... İnşaallah sınavda da başarıl bir sonuç alırsın.

Peony

Onursal Üye
  • MFC Puanı
    29,224

Sınava girerken ayağımın üstüne düşüp çatlattım ağrıyla sıanava girdim sonra direkt hastaneye. Alçıda şuan :D Sınav normaldi sorularda biraz gıldır gıcıktı Ösym kafayı yemiş.

Çok geçmis olsun yaa :f34:
Öyleymis bende duydum. Hayırlısı olur umarim.

Herkül

Canım Dedem
Admin
  • MFC Puanı
    62,236

Geçmiş olsun, umarım en kısa zamanda iyileşir ayağın. Sınava benim küçük kızda girdi oda senin gibi söylüyordu ama hepinize güzel sonuçlar gelsin ve istediğinz bölümleri okumanızı dilerim.

Herkül

Canım Dedem
Admin
  • MFC Puanı
    62,236
Sezen ve EschaLon Allah muhabbetinizi arttırsın kendi aranızda kısa kısa paslaşmayın bakem arada bizi de görün bir çay ne bilem bir kahve, bak ben daha kahvaltımı yapmadım mesela.

Ama kahvaltı istemem bir saate torunlarla şöle deniz kıyısında bir kahvaltı planımız var inşaaallah, müsait olursanız sizide beklerim. Gelmek isterseniz özelden mevki vereyim :D

Herkül

Canım Dedem
Admin
  • MFC Puanı
    62,236
Yahu şurda kırk yılda bir Sezen 'i yakalamışım iki beşlik bozuyoduk ne var yani , bak sen kahvaltıya nereleri gideceksin biz bir şey dedik mi? Herkül , bu arada davetin için çok teşekkürler sizlere afiyet olsun toruna da selamlar :D

Üst Alt