Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

MegaForum Sohbet Köşesi

SouL

➡️ ↘️ ↖️ ↪️ ↩️ ⤴️ ⤵️ Ben Sakinim!!!
Yönetici
  • MFC Puanı
    3,901
Haydiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii forum babyleri uyanın artık kaldırın totişlerinizi sabah sporu yapces :D haydeeee deniz sezonu kapanıyor diye karpız kabugu selulitlerinizi pörtletmeyin :D haydiiiiiiiiiiiiii birrrrrrrrrrrrrrrr ikiiiiiiiiiiiiii dansa:s82::s82::s82::s82: :D

bulduğu dans müziğine bak hey allam :D bu müzikle anca çay demlenir. :D

Sezen

Ne Diyosak O....
Emektar Üye
  • MFC Puanı
    28,888
Pisadam bize ney yogun gününden sanki kazandıgınla bizi tatile mi götürüyon maaşımıza zammı yapiyorsun ki :D bizede zaman ayırlamısın :D bu forumcuların bir derdi var mı? karınları aç mu tok mu diye teftişe gelmelisin patron bey :D
Pisadam artık kocayı tatile götürmeme kararı aldım :D çok karıya kıza bakıyor elimden kaza cıkacak herifi bogarım diye evde oturma cezası verdim ona :D ben geziyorum artık :D

Herkül

Canım Dedem
Admin
  • MFC Puanı
    62,236
o170821_e3337.gif

Çayları dolduruyorum, gecikmeyin de soğumasın.
Sezen , StigmatA , Hifa , LibertA , GüLeNDaM , MonteKristo , ZeuS , _ALpereN_ , Nerrantsoula , vioLeta ve Pisadam seni de unutmadık bu sefer

Sezen

Ne Diyosak O....
Emektar Üye
  • MFC Puanı
    28,888
Günaydınnnnnnnnnnnn @ Herkül abiiiii :) sogutmadan geldim ellerine saglık :) Pisadamı beklersek çay çamur gibi olur onun hakkını ben içerim :D

Herkül

Canım Dedem
Admin
  • MFC Puanı
    62,236
ZeuS MegaForum benim çok eski mekanımdır, bu yüzden herkes bana tanıdık olur, görüşmesek de tanışmasak da.

Sezen

Ne Diyosak O....
Emektar Üye
  • MFC Puanı
    28,888
Offfff ruhum daraldı:f6:

Buka

αкℓıη ναяѕα, тєк тαкıℓ.
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    -97
bu kızlar ne cadı bilmiyorsun sen kahvaltı hazır diye bir bagırsam hepsi dökülcek :D bak şimdi:u21:

Alaska, EsiLa, @ Hifa, Mihrimah, NaZzZ, , Rapunzel, ReyyAn, Sade,@ Gülendam @ Rapunzel MonteKristo BuKa vioLeta sessizsakin :D

unuttugum diger hatunlar hadinnnnnnnnnnnnnnnnnn sevgili dadluş patronumuz StigmatA kahvaltı hazırlamış iallla bütün kızlar toplansın diyor :D :D

hahah mikrop seni:D

ben hep geç kalıyorum organizasyonlara :s48: bana özel şaaalım sonra tamam mı :D

StigmatA

♣Şeytana Uymuyorum, Sadece Aynı Fikirdeyiz!♠
Forum Sorumlusu
Admin
  • MFC Puanı
    164,293
kahvaltı diyoruz sen akşam yemeğine denk geliyorsun suç bizdemi abim:p

Sezen

Ne Diyosak O....
Emektar Üye
  • MFC Puanı
    28,888
Tembel ve uykucu olduğun için sana özel sopa şappcam BuKa:D

Buka

αкℓıη ναяѕα, тєк тαкıℓ.
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    -97
abi ya o değilde avatarina bayıldım bende istiyorum BENDE bendeeee :D

yemek kahvalti bahane sizle olmak şahane StigmatA ^-^

ah Sezen im keşke tembellikten uyumaktan olsa abla işten temizlikten başımı kasimaya vaktim yok neyseki yarin tatile gidiyoruz az rahatlıcam. cidden ev görmekten temizlikten, birde birini ozlemekten gına geldi valla YETER :d

Üst Alt