Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Mega Rank - ( Deneme )

Sezen

Ne Diyosak O....
Emektar Üye
  • MFC Puanı
    29,008
MyNaK ın ömrünü yidiniz rank da rank diye :D bagla panolarına 2-3 ışık yansın sönsün bunlara :D hec bişey begenmiyonuz aaaaaaaaa :D

Sezen

Ne Diyosak O....
Emektar Üye
  • MFC Puanı
    29,008
döşe led ışıkları ranklarına şikayet edene de aaa kaçak varmış de 100 akımı ver bi titret bak bir daha rank diyorlar mı :D

Pisadam

Administrator
  • MFC Puanı
    20,987
Maşallah 31 sayfa rankları mı tartışıyorsunuz Allahtan herkes rank da fikrini belirtsin dedik. Siyaset meydanı gibi olmuş bakalım ne çıkacak :))) MyNaK kardeşim başını çok ağrıtıyorlar mı bari

MyNaK

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    10
MyNaK , bunlar renkler. Fakat grafiker Bordo da karar kılındı olmadı ona yakın bir rengede board admin yaparsın üstad.

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Normal Üye rengi ile yorumcu üye rengi aynı olduğu için Normal üye guruplarının rengini değiştirmiyorum siyah kalıyorum yapmaya başladım birazdan güncel halini yollarım

SouL

➡️ ↘️ ↖️ ↪️ ↩️ ⤴️ ⤵️ Ben Sakinim!!!
Yönetici
  • MFC Puanı
    3,901
Normal Üye rengi ile yorumcu üye rengi aynı olduğu için Normal üye guruplarının rengini değiştirmiyorum siyah kalıyorum yapmaya başladım birazdan güncel halini yollarım

MyNaK bir evvel bitirde Joe. Den kurtulalım rank rank başımızın etini yedi :D

Qasem

TevhiD , AdaleT , ÖzgürlüK
Üyeliği durduruldu!
  • MFC Puanı
    24
Ben niye göremiyor rankları :)
Yüreğine sağlık usta :)

Üst Alt