• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Mazda MX-5 Geliyor

Peony

Onursal Üye
Üyelik Tarihi
9 Şub 2015
Konular
12,075
Mesajlar
34,903
MFC Puanı
57,450
Mazda MX-5 Geliyor

WYm31m.jpg

Mazda tarafından üretimi yapılacak bir sonraki modelin Mazda MX-5 olacağı belli olurkeni bu model ile birlikte oldukça hafif ve aynı zamanda yüksek performanslı bir araç piyasaya sunulacak. Türkiye'ye son 1-2 ay içerisinde giriş yapan fakat buna rağmen oldukça yüksek satış rakamlarına ulaşmayı başaran Mazda MX-5, bu bakımdan gelecek adına da oldukça umut vaat ediyor.

Dördüncü jenerasyonu ile birlikte ancak Türkiye pazarına giriş yapan Mazda yeni modeliyle de Türkiye'de var olmaya devam edecek. Mazda MX-5 için yapılacak yeni geliştirmeler ile birlikte otomobildeki özellikler çok daha üstün duruma çıkartılacak. Bu bakımdan önümüzdeki yıllarda çıkartılacak olan model ile birlikte oldukça üstün performanslı ve iyi bir modelin sunulması beklenirken şimdiden marka tarafından yapılan açıklamalar ile birlikte piyasadaki beklentiler de arttırılmış durumda.

MX-5 Program Yöneticisi Nobuhiro Yamamato tarafından yapılan açıklamalar ile duyurulan yeni otomobil modelli için daha fazla detay paylaşılmazken önümüzdeki günlerde araç ile ilgili farklı bilgilerin de gündeme gelmesi mümkün.

Alıntı
 

Oldy

MFC Üyesi
Üyelik Tarihi
22 May 2014
Konular
0
Mesajlar
20
MFC Puanı
10
Sanki var gibiydi bu yıllar önce
 
Üst