Merhabalar Megaformun magazin severleri .)))
Uzun bir aradan sonra yine sizlerleyiz
Sevgili yöneticimiz
@Pozitivizm nerdeyse iki aydır kayıp kendisine hiçbir şekilde ulaşılamıyor
çok merak ediyoruz biranda hiçbir şey demeden ortalardan kaybolan sevgili pozi umarım iyisindir canım ?
Sevgili patronumuz kırmızı plerinli adminostor
@StigmatA bugün çok yoğun bir gün geçiriyorum başımı kasicak vaktim yok siz forma sahip çıkın size güveniyorum dedi Kolaylıklar diliyoruz kendisine ?
Sevgili tatlı güzel iyi kalpli
@Nur ablamız bu gün çok güzel bir şiirle
@Simurg un gönlünü aldı şiirde çok güzeldi hani çok beğendim gönlüne sağlık nurcum ?
Sevgili minik kuşum
@eiSy bebeğim gözüm seni arıyor forumda sen arada sırada uğra bana hovardayim diye kıyma bana gece firardayim uyma bana aman aman bebeğim seviliyorsun ??
Sevgilile minnak kizce
@LastLove tatlım benim biz seni sıcak samimi bir insan olarak sevdik kendini ozletiyorsun arayı fazla açma çiçeğim ??
Yeşil modumuz
@Ragnar yine ortalarda yok gibi acaba işlerinin yogunlugundanmi diye düşünüyorum yok eğer değilse ceza çözeceğim kendisine ?
Sevgili abicim
@SouL bana yardima gelecekti abi sana güveniyorum bak sakin vazgecim deme işler beklemez
yardımın lazım biliyorsun kazma kürek işler kas gücüyle oluyor bede de o yok ince işler seni bekliyor
Sevgili iyi yürekli can dost yüreği iyilik dolu
@Simurg forumuzun asil hanimefendisi samimiyetle sevecenligiyle herkes tarafından çok seviliyor ???
Ballı kaymaklı Antep'in güzeli
@Sezen bebeğim nerelerdesin sende kaybolma 155 su Arıcan en son. Yaa tek tek toplatacam sizi formu boş bırakmayın ?
Yeni uyelerimizden
@DURUBEY dopra sözleriyle forma hızlı giriş yapmisti arada uğrayıp gidiyor kendileri ?
Sevgili
@Anduril sessizligin hiç bozulmuyor sakinligin ful kendi halinde takılıyorsun
Olsun biz seni böylede seviyoruz ?
Sevgili
@TRWE_2012 sende kayıp gibisin bir sorunmu var umarım iyisindir ?
Bugünlük bukadar yine görüşmek üzere herkes cici baksın kendine .))