Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Lippi+Lass+Hamit

SeRDaR

İnsanın kullandığı ilk alet, başka bir insandır...
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    30
Süper Final Şampiyonlar Ligi Grubu'nda Fenerbahçe ile Trabzonspor arasında oynanan maçın öncesinde Kadıköy Şükrü Saracoğlu Stadı'nda sarı-lacivertli taraftarlar renkli görüntüler oluştururken, talihsiz de bir an yaşandı.
Fenerbahçeli taraftarların Türk Telekom kale arkası tribünde hazırladıkları koreografi, ipleri koptuğu için çok kısa bir süre görülebildi.

Tribünde sarı ve beyaz renklerde kartonlar açılarak arka fon oluşturulurken, iplerle yukarıya doğru çekilen perdede bir dev figürü ve kollarında ''Saldır Fener'' yazısı yer aldı.

Ancak üzerinde ''Saldır Fener'' yazısı yer alan figür, iplerle yerden yukarıya doğru çekilerek açıldığı sırada ipler kopunca yere düştü. Bu sırada koreografiyi taşıyan makaralardan birinin kopması sonucu bir taraftarın başına geldiği ve kanlar içinde kalan sarı-lacivertli taraftarın hastaneye kaldırıldığı öğrenildi.

Sarı-lacivertli taraftarların daha önce Kadıköy'de Galatasaray ile yapacakları derbi maç için hazırlık yaptıkları koreografi şovu, yaşanan aksaklıklar nedeniyle gerçekleştirilememişti.

İşte koreografinin açıldığı an...

k1.jpg

Koreografi koptuktan sonra bu görüntü oluştu...

k2.jpg

Tribünler doldu-

Fenerbahçe'nin, Süper Final'de Trabzonspor ile yaptığı maça taraftarı büyük ilgi gösterdi.

Trabzonspor taraftarının bulunmadığı mücadelede tribünlerde bazı noktalarda küçük boşluklar görünse de stadın tamamına yakını doldu.

Öğlen saatlerinde Bağdat Caddesi'nde düzenlenen taraftar yürüyüşünde kulüplerine destek veren taraftarlar, akşam da Trabzonspor mücadelesinde tribünleri doldurdu.

-''Sarı Melekler'' kupalarıyla tur attı-

Voleybol Kadınlar Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde şampiyon olan Fenerbahçe Universal'in oyuncuları, maç öncesi kupalarıyla tur attı.

Oyuncular stat hoparlörlerinden anons edilince tribünlerden alkışlar yükselirken, kupalarıyla sahaya giren kadın voleybolcular, şampiyonluk kupalarıyla ''Armanın gururu sarı melekler'' tezahüratları altında stat içinde tur attılar.

SeRDaR

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    30
Yapamıyosunuz madem kalkışmayın bu işe arkadaş...

SeRDaR

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    30
Süper Final’de Fenerbahçe – Trabzonspor maçı umulan gibi sonuçlandı.
Fenerbahçe iki golle üç puanı aldı. Bu kez Fenerbahçe, Kayserispor maçından daha iyi oynadı. İyi oyunun sebebi de sadece Saraçoğlu’nda oynamak değildi.
Bir şeyi atlıyoruz,
Rakipleri…
Kötülük-iyilik Fenerbahçe’yle ilgili değil. Fenerbahçe bu yıl vasat bir takım. Yener de yenilir de.
İyilik-kötülük Fenerbahçe’nin rakipleriyle ilgili.
Kayserispor, Trabzonspor’dan daha iyi bir takım. Daha genç, daha entegre bir takım.
Deneyimsiz olduğu için ligde 44 puanda kaldı. Kupa’dan da Fener’e karşı 2-0 öndeyken elendi. Hakem falan!... Furkan’a verilmeyen faul falan…
Yani Kayserispor, Fener’e iki gol atabildi.
Trabzonspor atamadı.
Burak susarsa Trabzonspor dilsiz!
Trabzonspor ligde 56 puan topladı gollerin yarısı Burak’tan.
Trabzonspor entegre bir futbol oynayamıyor. Burak da attığı gollerin dışında ah aman bir futbolcu değil! Yetenekleri sınırlı, oyun zekası vasat.
Trabzonspor’un savunmada da eksikleri var. Mustafa Yumlu belki savaşıyor ama saatli bomba. Büyük takım oyuncusu değil. Güven vermiyor. Oyuna kalite ilavesi yok. Celustka da mecburiyetten oynar halde. Zokora da savunmanın önünde emniyet subapı. O da olmasa Trabzonspor daha çok gol yer. Zokora da geride kalınca Trabzonspor orta sahası rakiple mücadele edemiyor. Onun için de patinaj çekiyor. Atağa kalkarken de çok top kaybediyor. Biraz Colman biraz da Alanzinho top taşıyor o kadar. Onların kaybettiği topu da rakip kazanıyor ve hiç pres görmüyor.
Trabzonspor rakibini kontratakla delemiyor. Elinde çok iyi iki kanadı, hatta üç kanadı var;
Olcan, Volkan ve Halil. Buna rağmen Trabzonspor verimli değil.
Şenol Güneş de buna çare bulamadı.
Trabzonspor’da ilk 11 için iyi isimler var ama randıman yok!
Bunlar Süper Final’in ilk maçında Fener’in galibiyetinin ana maddeleri.
Fenerbahçe sadece üç puan aldı
Süper Final için iyi bir başlangıç. Ancak Fener’in futbolu vasat. Ayrıca Trabzonspor’dan da pek farkı yok! Fark şu;
Alex faktörü.
Koy Alex’i Trabzonspor’a sonuç değişir.
Alex keşke on sene daha oynayabilse de zevkle seyretsek. Atılan ilk gol Alex’in mükemmelliği Baroni’nin şansı!
İkinci golde ise Baroni’nin ustalığı Sow’un şansı var!
Bir de yine Alex’in harika pasından Sow’un kaçırdığı…
Trabzonspor’un kalecisi Tolga çok iyi bir kaleci. Senenin flaş oyuncusu. Ancak ikinci golde pozisyon hatası var. Tolga daha önce hareketlenip Sow’dan daha önce topa yetişmeliydi. Sow’a vuruş fırsatı vermemeliydi.
Tam tersine dün Fenerbahçe kalecisi Volkan da çok iyiydi.
Güzel kurtarışlar yaptı.
Alex faktörü dedim;
Colman ve Alanzinho’nun atakları çoğu kez top kayıplarıyla sonuçlanıyor. Ya topla çok oynuyorlar ya pas verirken isabet yüzdeleri düşük.
Alex çok farklı. Tek başına mükemmel top dağıtıyor. Alex’in bütün pasları adrese teslim ve çok garanti. Fenerbahçe’yi en kısa yoldan gole koşturan adam Alex. Pas yüzdesi çok yüksek, gol şansı da var. Takıma kattığı kalite üstünlüğü de tartışılmaz.
Dün Emre de iyiydi. Gökhan Gönül de…
Mehmet Topuz da çalışkandı.
Savunma da, etkisiz Trabzonspor forvetleri önünde hatasız oynayınca Fenerbahçe maçı kazandı. Volkan da geçit vermedi.
Zokora’ya inanmayan, Emre’yi Yobo’ya sorsun!
Trabzonspor maçında yine Emre Belözoğlu ön plana çıktı!
Hakem Emre’yi kayırdı. Sarılar falan gizlendi.
Bülent Yıldırım, Emre’yi yanına çağırıyor, Emre el kol çekerek hakemin yanına gitmiyor, sonrasında gidiyor. Sarı falan yok!
Emre itiyor kakıyor, tekme sallıyor yine devam… Sonunda lütfen sarı!
Zokora’nın söyledikleri de çok ilginç.
Emre yine renkle ilgili koyu laflar etmiş!
Bunu şimdiki takım arkadaşı Yobo’ya da İngiltere’de oynarken söylemiş ve zar zor yırtmıştı.
Emre bir türlü uslanmıyor!
Bir de televizyonlara bağlanıp, söylemini doğruluyor.
Pes!
Bakalım PFDK ne diyecek?
Susacak mı olayın üstüne mi gidecek?
Zokora’ya inanmayan Emre’yi Yobo’ya sorsun.
Al sana bir Melo olayı daha…
İdmanda değil de sahada.
Asi hep asi…
Asi her yerde asi.
Bütün mesele başkanlarda ve bu futbolcuların hocalarında…
Bunlara PFDK’dan önce kulüp içi cezalar verilecek.
Nerdeee o cesur yöneticiler.
Süper Final önce yağmurla, sonra ırkçı söylemlerle ve de Fener’in galibiyetiyle başladı.
Haydi hayırlısı.
Bu akşam Beşiktaş-Galatasaray maçı var.
Galatasaray haftaya Arena’da rahat olmak istiyorsa…
Melo takımı kurtarmalı!

SeRDaR

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    30
Fenerbahçe'nin Süper Final 1. haftasında Trabzonspr'u 2-0 ile geçtiği maçın ardından Zokora'nın iddiaları gündeme bomba gibi düştü.
Fildişili futbolcunun, "Emre Belözoğlu net bir şekilde bana 'pis zenci dedi" şeklindeki suçlaması bir anda ortalığı karıştırırken; Emre, Zokora'ya yanıt olarak, "Maç içinde tansiyon yükseldi ve birbirimize kötü şeyler söyledik. Evet benimki de onun bana ettiği ana avrat küfürler de aptalcaydı." şeklinde kendini savundu.
Konuyla ilgili bir yorum da NTV Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen'den geldi. Dilmen, maç sonrası yayınlanan Yüzde Yüz Futbol programında konuyla ilgili olarak; "Ben bu olaya vicdan gözlüğüyle bakarım ve eğer dediyse, Emre duşunu aldıktan sonra bu işi bırakacak... Dünyadaki örnekleri bilmem ama bu Türkiye'de yaşanan bir şey değil. Zokora böyle bir tacize uğramışsa ve bu nedenle ülkemizden kötü anılarla ayrılacaksa... Emre bunu yaptıysa, parası ve pulu var, duşunu aldıktan sonra çantasını toplayacak ve 'bana eyvallah' diyerek gidecek..."şeklinde konuştu.

SeRDaR

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    30
Süper Final'de şampiyonluk yarışı veren Fenerbahçe'nin bir yandan da gelecek sezonun takımını oluşturmak üzere transfer çalışmalarına başladığına yönelik haberler gelmeye başladı. Rota ise İspanya...
İspanya'da yayın yapan Cadena Ser radyosu Atletico Madrid'den Luis Perea'nın ardından Real Zaragoza'lı Ivan Obradovic'in de ismini Fenerbahçe ile andı. 33 yaşındaki Perea ile Fenerbahçe'nin gelecek sezon için anlaştığını iddia eden İspanyollar, La Liga'da küme düşmeme mücadelesi veren Real Zaragoza'dan Obradovic'in lig bitiminde Kadıköy'e doğru yol alacağı yazıldı.
Sırbistan Milli Takımı'nın da formasını giyen 23 yaşındaki sol bek Ivan Obradovic, 2009 yılından bu yana Zaragoza forması giyiyor. 1.80 boyundaki genç oyuncu İspanyol takımında gösterdiği performans ile dikkatleri çekmeyi başardı.

SeRDaR

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    30
Trabzonspor karşısında ortaya koyduğu muhteşem futbol, attığı süper gol ve Sow'a yaptığı akıl dolu asistle galibiyetin mimarı olan Cristian Baroni'nin son dönemdeki yüksek performansının sırrı ortaya çıktı.
İşte Sambacı'nın ilginç öyküsü:
Ülkesinde antrenörlük yapan kayınpederine çok düşkün olan Brezilyalı orta saha oyuncusu, bu durumu Fenerbahçeli yöneticilere anlatır. Bunu öğrenen Başkan Aziz Yıldırım'ın talimatı ile Cristian'ın eşinin babası transfer edilerek maaşlı hoca olarak altyapıya getirilir. Bu gelişme Sambacı'yı çok mutlu eder ve performansı giderek yükselir....
Kayınpederinin Türkiye'ye gelmesi kendisine uğurlu gelen ve her maçta yıldızlaşmaya başlayan Baroni, Trabzonspor'a attığı golle ilgili olarak, "Alex bana pası verdiğinde vurursam gol olacağını düşündüm. Vurdum gol oldu. Süper Final'e galibiyetle başlamak çok güzel" diye konuştu.

SeRDaR

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    30
Fenerbahçe ile Trabzonspor karşılaşmasının ardından maçın kendisinden daha çok Emre Belözoğlu'nun Zokora'ya söylediği sözler konuşuluyor.
Maç sonrası açıklamalarında Zokora tarafından ırkçılıkla suçlanan milli futbolcunun bu konuda sicili pek temiz değil. İngiltere Premier Lig'inde Newcastle United forması giyerken 2006 yılında, Everton'lı futbolcular Yobo, Lescott ve Tim Howard'a ırkçı hakaretlerde bulunduğu iddia edilen Emre, o dönemde uzun süre Ada basınını gündeminde kalmış, ancak yapılan sorgunun ardından suçsuz bulunmuştu.
2010 yılında Fenerbahçe'ye transfer olan Yobo ise konuyla ilgili olarak; "“Emre benim arkadaşım. Karşılıklı oynadık. Her futbolcu takımı için savaşıyor. Zaman zaman bazı sıkıntılar yaşanabilir. Bir maçta böyle bir sıkıntı oldu ama daha sonraki maçlarda sorun yaşamadık” şeklinde konuşmuştu.
Başarılı futbolcunun ayrıca 2007 yılında Bolton forması giyen Diouf'a da ırkçı söylemde bulunduğu iddia edilmiş ancak Diouf konuyla ilgili konuşmak istemeyince olay büyümeden kapanmıştı.

SeRDaR

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    30
Fenerbahçeli Emre Belözoğlu, Trabzonsporlu Zokora'nın 'ırkçılık' iddialarına jet yanıt verdi.
Fenerbahçeli futbolcu Emre Belözoğlu, Trabzonsporlu oyuncu Didier Zokora'nın kendisine ırkçı sözler sarf ettiğini iddia etmesiyle ilgili olarak, ''Maçın içinde tansiyon yükseldiğinde, birbirimize ağır sözler söyledik. O da bana çok kötü sözler söyledi, benim de ağzımdan bazı kötü sözler çıkmış olabilir. Söylemiş olduğu kelimeyi de sarf etmiş olabilirim'' dedi.
Spor Toto Süper Final Şampiyonluk Grubu'nda Trabzonspor'u 2-0 yendikleri karşılaşmanın ardından yayıncı kuruluşa telefonla bağlanan Emre Belözoğlu, maçın yüksek tansiyonu nedeniyle Zokora ile birbirlerine ağır sözler sarf ettiklerini anlatarak, şunları kaydetti:
''Maçın içinde tansiyon yükseldiğinde, birbirimize ağır sözler söyledik. O da bana çok kötü sözler söyledi, benim de ağzımdan bazı kötü sözler çıkmış olabilir. Söylemiş olduğu kelimeyi de sarf etmiş olabilirim. Bunu da kabul ediyorum. Aptalca bir kelimeydi. Onun da bana ettiği ana avrat küfür de çok aptalcaydı. Bir kaç dakika sonra biz onunla buluşuyoruz, o benden, ben de ondan özür diliyorum. Maç bittikten sonra birbirimize sarıldık. Ancak daha sonra çıkıp bunu söylüyorsa, ben bunda art niyet ararım. Hata varsa, yanlış varsa Zokora'da da olabilir, ben de vardır. Bunu kabul ediyorum. Maç bitmiş birbirimize sarılmışız, bunu maçtan sonraya taşımanın ne anlamı var. O da özür dileyecekse, benden dilesin, benim tarafımdan özür dilenmesi gerekiyorsa, herkesten özür diliyorum. Aptalca bir cümleydi kabul ediyorum.''
Emre, İngilizce ''Negro'' (Zenci) kelimesini kullanıp, kullanmadığına ilişkin soruya, ''Tam hatırlamıyorum, bilmiyorum, ağzımdan çıkmış olabilir. O bana küfür edince, bir cevap verdim ona. Ama ağzımdan tam olarak çıkıp çıkmadığını hatırlamıyorum. Ben yaptığım hatayı kabul ederim'' şeklinde yanıtladı.
Kazandıkları maçın ardından isminin anlamsız bir şekilde gündeme geldiğini savunan Emre, vicdanen rahat olduğunu ifade etti.

SeRDaR

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    30
Fenerbahçe - Galatasaray arasında oynanacak derbi mücadelesi öncesinde Kadıköy Şükrü Saraçoğlu Stadı çevresinde polis ile Sarı-lacivertli taraftarlar arasında olaylar çıktı.

Stat dışında bekleyen taraftarlar ve polis arasında yaşanan bir anlık gerginlik sonucu olaylar büyüdü. Taraftarlar polise taş ve çevrede bulduğu maddeleri atarken, polis de yaklaşık bin taraftarı dağıtmak için biber gazı ve tazyikli su kullandı. Taraftarlar basın mensuplarının da bulunduğu bölüme de taş ve maddeler atarken, polisin attığı gazdan çok sayıda taraftar etkilendi.

Bu arada olayların ortasında kalan kadın ve minik taraftarların da gazdan etkilendiği görüldü.

Öte yandan Fenerbahçeli taraftarlar, stat kapılarının açılması için tezahüratlar yaparak, kapıları zorladı

SeRDaR

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    30
Spor Toto Süper Final 6. hafta karşılaşmasında Fenerbahçe ile Galatasaray arasında oynanan maçın ikinci yarısında gerginlik tavan yaptı.

Karşılaşmanın 68. dakikasında Semih Şentürk ile Ujfalusi arasında yaşanan pozisyon sonrasında her iki takım oyuncuları birbirleriyle tartışmaya başladı.

Çıkan tartışmaya her iki takımın yedek kulübesindeki oyuncular da katılınca sahanın içi bir anda karıştı.

Futbolcuların sakinleşmesinin ardından mücadele kaldığı yerden devam etti

SeRDaR

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    30
Süper Final'in son haftasına kafa kafaya giren iki ezeli rakibin karşılaşmasında taraftarlar nefesini tutacak. Galatasaray taraftarı deplasman tribününde yine olmayacak.

Fenerbahçe taraftarı ise bu maça geçen haftadan beri yoğun bir şekilde hazırlandı. Hafta boyunca taraftarlara maçtan önce ve sonra neler yapılmasının gerektiği, çeşitli bildirilerle hatırlatılırken, başlama düdüğüne kısa bir süre kala ise stat içinde futbolculara anlamlı bir mesaj verildi.

Sarı Lacivertli taraftarlar Türk Telekom tribünü adı verilen Okul tarafındaki kale arkasında yaklaşık 10 aydır Metris Cezaevi'nde bulunan başkanları Aziz Yıldırım için dev bir koreografi hazırladı.

İşte o koreografi...

koreografi.jpg

SeRDaR

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    30
Fenerbahçe ile Galatasaray arasındaki Spor Toto Süper Lig Şampiyonluk Grubu son hafta maçının hakemi FIFA kokartlı Cüneyt Çakır, lig kariyerindeki 10. derbiye çıktı. Çakır, bundan önce 9 lig ve 2 Türkiye Kupası derbisinde düdük çalmıştı.

-5. kez Fenerbahçe-Galatasaray derbisinde-

Cüneyt Çakır, bugüne kadar 2'si lig, 2'si Türkiye Kupası olmak üzere 4 kez Fenerbahçe-Galatasaray derbilerinde görevlendirildi. Lig maçlarında Fenerbahçe rakibini iki maçta mağlup etmeyi başardı. Lig müsabakalarında Fenerbahçe, sarı-kırmızılılara 5 gol atarken, kalesinde ise gol görmedi. Sarı-lacivertliler, Galatasaray'ı 2005-2006 sezonunda 4-0, 2009-2010 sezonunda da 1-0 mağlup etmişti. Kupa maçlarında ise Fenerbahçe, Galatasaray'ı 2-1, Galatasaray da sarı-lacivertli ekibi aynı sonuçla yenmeyi başardı.

-Galatasaraylı futbolculara tepki-

Galatasaraylı futbolcular maçın başlamasına 1 saat 15 dakika kala stat zeminini kontrol için sahaya çıktı.

Bu sırada sarı-lacivertli taraftarlar, sarı-kırmızılı futbolcuları protesto edip, ''Burası Kadıköy, buradan çıkış yok'' diye tezahüratlarda bulundu. Taraftarlar, zaman zaman da küfürlü tezahüratlarla Galatasaraylı futbolculara tepki gösterdi.

Melankolik

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    -28
Daha samimi ve iğnesiz cümlelerle bir tebrik istiyorum ;P

SeRDaR

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    30
Aziz yıldırım son Türkiye kupasında sınıf başkanıymış şimdi ise koğuş ağası :D

Üst Alt