Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

LeGoLaS

LeGoLaS

ikra
Onursal Üye
  • MFC Puanı
    2,996
Henüz detaylı tanıma-tanışma fırsatım olmadı fakat paylaşımlarıyla yorumlarıyla özellikle kaliteli düşünce yapısıyla oldukça kalemini beğendiğim bir dost. Yerinde davranıp güzel bir uslübu olduğu konusunda hem fikirim. Umarım uzun süre hep birlikte olur ve tanıma fırsatına da nail olabilmiş olurum :)

Allah razı olsun teveccühünüz :) İnşallah tanışırız buralardayız hepimiz :D

Futbolcu

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    144
güzel insana benziyor ...yavaş,yavaş danıyaçağiz ..ozaman kara veririm..şuan güzel insana benziyor:s1-1

NiQuiL

Olduğu kadar,olmadığı kader!
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    125
[B LeGoLaS Başkandır ;) her ne kadar o beni ben onu çok tanımasak hakkımızda pek bilgimiz olmasada bazen kelimelerle cümleleriyle tanırsın Adam! bu dersin. LeGoLaS onlardandır işte ;)
[/B]

LaiLa

Az İnsan.. Çok Huzur.
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    368
LeGoLaS ı iyi bilurduk lakin ne cazgir uşaktur ooooo pilmeysunuz :p :)))

Şaka tabiki :D Delianlıdır, merttir :) çok iyi bir dosttur.. Var olsun..

Kolibandı

"Başka Şubemiz Yoktur"
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    2,573
Foruma üye olunca burada da 3-5 mesaj yazar senkronu tutturamaz sıkılır çıkarım diye düşünüyordum.Ancak foruma takıldım kaldım. Bu takılıp kalmamda yüzde doksan etki LeGoLaS ın dostça ,içten,samimi ve güler yüzlü yaklaşımıdır. Iyi mi etti kötü mü bilemiyorum ;D
Ancak sohbetinden keyif aldığım bir insan olduğunu belirtmeden geçmeyeyim.
Yüzünden gülümseme eksik olmasın : )

LeGoLaS

ikra
Onursal Üye
  • MFC Puanı
    2,996
Foruma üye olunca burada da 3-5 mesaj yazar senkronu tutturamaz sıkılır çıkarım diye düşünüyordum.Ancak foruma takıldım kaldım. Bu takılıp kalmamda yüzde doksan etki @LeGoLaS ın dostça ,içten,samimi ve güler yüzlü yaklaşımıdır. Iyi mi etti kötü mü bilemiyorum ;D
Ancak sohbetinden keyif aldığım bir insan olduğunu belirtmeden geçmeyeyim.
Yüzünden gülümseme eksik olmasın : )

Bimukabil aynı düşünceler içerisindeyiz :) Düşüncelerin beni mutlu etti :) Öyle ateş alıp çıkmak yok Artık ailemizin değişilmeyen parçalarındansın da :):):):)

O zaman Kamannnn :D:D:D Son mesaj benim :D

Peony

Onursal Üye
  • MFC Puanı
    29,224
Tam bir beyefendi, bayanlara son derece kibar.
Yardım etmeyi seven. :u1

Üst Alt