Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Kul Hakkının Önemi Nedir?

Katie

вιя єℓιƒ мιктαяı ѕυѕ ѕüя∂üм ∂ιℓιмє ..
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    3
Yapsan ne olucak LIYA bunlar alışmış bir erkek için sanal senin benim emeğimi yemeye anlamaz methah bişey yaptıya okuyup gülüyordur bırak allahlarından bulsunlar.

LiyA

HeP YeK HeP TeK . . .
Onursal Üye
  • MFC Puanı
    2,777
Bu işler burda yazmakma olmaz onlara onların yaptığının aynısını yapıcaksın ki anlasın kul hakkı hak getire onlara :)

Hayır bak bu söze karşıyım küçülmeye değmez.
O zaman o insanın seviyesine düşeriz. Ben herşeye rağmen insan diyorum.
Çünkü diğer canlılarda küçülme diye bi kavram yoktur. Asia ne demek istediğimi çok iyi anlıyor. Forumun huzurunu kaçırmamak için geniş açıklama yapmıyorum insanlar rahatsız olmasınlar.

Asia

"ɦüȥüɲƙɪ єɲ çơƙ ɣʌƙɪşʌɲɗɪɾ ƅɪȥє!!!"
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    120
kesinlikle LİYA anlıyurm huzur bozmak asla adetim değildir burda çoğu kişi beni tanır asla böyle bir polimiğe girmem ama bu konu açıldığında yorum yapmadan duramadım

LiyA

HeP YeK HeP TeK . . .
Onursal Üye
  • MFC Puanı
    2,777
Yapsan ne olucak LIYA bunlar alışmış bir erkek için sanal senin benim emeğimi yemeye anlamaz methah bişey yaptıya okuyup gülüyordur bırak allahlarından bulsunlar.

Bu mesajı görmemişim tabi Allahımdan bulacaklar,
Yaptıkları matah bişey değil. En azından pişman olmasını dilerim. Aksi takdirde hakkımı helal etmiyorum!

164642_10151525433073815_1109888524_n.jpg

Üst Alt