Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Kolibandı

LaiLa

Az İnsan.. Çok Huzur.
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    368
Yorumlara bakılırsa Adam gibi Adam... Tanımaktan memnuniyet duyduğum kişilerdendir..

Kolibandı

"Başka Şubemiz Yoktur"
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    2,573

keroLayn

kafa lens .honk.
Emektar Üye
  • MFC Puanı
    855
keşke bırakmasaymış çok üzülüyorum.

bi ara sırf onun hikayelerini okumak için giriyordum foruma, son bi saattir de eski hikayelere göz atıp yorum okuyorum. çok muhabbetimiz yoktu ama adam efsaneydi, sarı kafamla geri kavuşunca boşlamıştım buraları o ara gitmiş .s.s sonra biz yine olmadık gerçi :honk: neyse hikayelerinde de olsa bi sarı kafaya kavuşmaya ihtiyacım vardı halbuki .s.s
niye ben böle bi çıkışta bulunuyorum bilmiyorum ama insan bırakır mı yaa 40 üyeyle kış günü sokakta .s.s

İlda

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    114
Çok sevilen bir arkadasmis galiba foruma neden küstü ki?

GM 5 d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gomis

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    11
Sürekli kaybolan alet hele tırnağım yoksa açamıyorum kötü yapışkan :D

Sezen

Ne Diyosak O....
Emektar Üye
  • MFC Puanı
    29,008
Walla LeGoLaS gidişi tam bir muamma oldu ama asla bir anda böyle kaybolacagını düşünmezdim gidişi soru işaretleri ile dolu.

LeGoLaS

ikra
Onursal Üye
  • MFC Puanı
    2,996
Aslında bir çaresi var mail adresinden ben ona ulaşırdım ama artık emekli olduğum için bilgilerine ulaşamam StigmatA üstadım rici etsem bana mail adresini pm atarmısın

LeGoLaS

ikra
Onursal Üye
  • MFC Puanı
    2,996
Walla LeGoLaS gidişi tam bir muamma oldu ama asla bir anda böyle kaybolacagını düşünmezdim gidişi soru işaretleri ile dolu.

Acaba neden biranda gitti o ara ben iş yoğunluğu nedeni ile pek gelemiyordum bi geldim yok valla internette tanışıp kuzen dediğim adam yahu acaba neye kızdı , başına bir iş mi geldi ne oldu kafamda deli sorular

StigmatA

♣Şeytana Uymuyorum, Sadece Aynı Fikirdeyiz!♠
Forum Sorumlusu
Admin
  • MFC Puanı
    164,543
gönderdim fatih.

Üst Alt