OBERON
MFC Üyesi
-
- Üyelik Tarihi
- 20 Kas 2016
-
- Mesajlar
- 3,156
-
- MFC Puanı
- 41
Tarif Malzemeleri
1/2 domates rendesi
2 tane acı taze biber
1/2 su bardağı pirinç
300 gr kahverengi fond
1.5 tane havuç (isteğe göre)
1 tane soğan
4 tane kurutulmuş biber
2 yemek kaşığı domates salçası
biraz kekik (isteğe göre)
biraz karabiber
yeterince su
yeterince tuz
1 yemek kaşığı biber salçası (renk vermesi için)
3 diş sarımsak
Tarifin Hazırlanışı
Soğanları, havucu, biberi küp küp doğrayıp bir tarafa koyuyoruz. Tencereye yeteri kadar su ekleyip içine küp küp doğradığımız sebzeleri koyuyoruz.ve 300 gr fondu koyuyoruz. 3 diş sarımsak, domates rendesi, pirinç, kurutulmuş biber ve domates salçasından koyuyoruz 25 dk sebzelerin pişmesini bekliyoruz. Sebzeler piştikten sonra tuz, kara biber ve kekiği koyup ocaktan alıyoruz . Tabaklara koyduktan sonra servis yapabiliriz
1/2 domates rendesi
2 tane acı taze biber
1/2 su bardağı pirinç
300 gr kahverengi fond
1.5 tane havuç (isteğe göre)
1 tane soğan
4 tane kurutulmuş biber
2 yemek kaşığı domates salçası
biraz kekik (isteğe göre)
biraz karabiber
yeterince su
yeterince tuz
1 yemek kaşığı biber salçası (renk vermesi için)
3 diş sarımsak
Tarifin Hazırlanışı
Soğanları, havucu, biberi küp küp doğrayıp bir tarafa koyuyoruz. Tencereye yeteri kadar su ekleyip içine küp küp doğradığımız sebzeleri koyuyoruz.ve 300 gr fondu koyuyoruz. 3 diş sarımsak, domates rendesi, pirinç, kurutulmuş biber ve domates salçasından koyuyoruz 25 dk sebzelerin pişmesini bekliyoruz. Sebzeler piştikten sonra tuz, kara biber ve kekiği koyup ocaktan alıyoruz . Tabaklara koyduktan sonra servis yapabiliriz