Ama banlama yetkim yok yawaman modluk ney ki bana admin ol diye ısrar ettiler ben elimin tersi ile ittim benden öndesinde bir beni banlayamadıktan sonra yemişim senin yetkini
Modlugu tattim önceden süper modluk ve en son adminlik yaptım bı on yil önce sonra araya evlilik girdisizin gibi gencler ögrensin modlugu bari dedim
Ne bunamasindan bahsediyor Sun o zamanlar genctik tabiibunama belirtileri hep bunlar Gülendam admin olup geri basa döndügüne göre
hey gidi hey sen sor ben bu forumu çözer dügümlerimde çok kurcalamak istemiyorum bilin mi sonra patronlar cok ugrasmak zorunda kalır diye kıyamıyorum
Ne bunamasindan bahsediyor Sun o zamanlar genctik tabii
Gecemi gunduzume katmistim o forum için
Yükselmiştim evlenince inişe geçtim
Elimin tersiyle ittim cahillik işte[emoji3][emoji16][emoji23]
Sorma ya ben o azimle forum kurardim doğru dedin onulafa bak lafa o zaman genctik derken ne bunamasından bahsediyorsun diyo birde
gebermeyesice çocukda yaparım kariyerde diyemedin mi
ya ya şimdi forum kurucusu olmustun ama sen git evlen koca dırdırı cek pohlu uşak beziyle oyna şimdi
Hiçbirinden haberim yok ki Cat pat bazılarını hatırlıyorum o forumda kapanmış gerçi geçen sene o forumun kurucusunu buldum faceden sana vereyim dedi almadım da salak kafam[emoji3][emoji16][emoji23]eh baktılar yaşlandın gelip napces diyorlardır bir banlama bile yapamıyor tadımı olur forumun diye ugramıyorlar yanına