Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
EsiLa mm diyeti bozdun mu yoksa ya ben neden yaz mevsimi yaklaşırken gerçi bizim burda yanından geçmiyor halen iştahım bu kadar kabarıyor çıldırıcam hergün çikolatalar pastalar patlamış mısırlar ne yapmam lazım önerisi olan var mı ? NazvioLeta ?
Kendini mutfaktan uzak tut canım valla bende de öyle patates kızartıcam şimdi :$ Rapunzel bence ara ara kaçamak yap hergün değilde haftada birer gün ye mesela onları
bozdum Rapunzel imm dayanamıyorum kafayı yiycem açlık başıma vuruyor stres oluyorum yeter 3 haftada 3 kilo verdim daha ne almadan devam edersem böyle idare eder bu yaz hem senin diyete ihtiyacın yok ki ne düşünüyorsun
vioLeta ben patatesi fırında yapıyorum kıtır kıtır oluyor hem de daha sağlıklı diğer türlü hem ev hemde üstüm başım yağ kokuyor tavsiye ederim Sorun diyet yapmak değil yıllardır sivilcelerim benden ayrılmıyor