Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Kızlar Odası..

Naz

Tepkisiz ~
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    167
afiyet olsun ciykin :D ciykin kızlar kave içmes annen sölemedi mi sana küccückken :D kararır dahada cirkinleşirler :D babanın arabasını alıp ne gidiyon söle sana lumizin gönderttirim ayıpsın gıs:D b

Vayyy limuzin ha okdr zengin dglm ya limuzin alamadik daha :D hahahhahaa anca babamin arabasini alip kacamak yapiom :D gezmeyeee ditcemmm kafaaaaa dagitcaaamm :D oo yessss :D :s17 :s41

Sezen

Ne Diyosak O....
Emektar Üye
  • MFC Puanı
    28,888
sor sor benim gibi saf masum bir garibanı o galeyana getirdi hadi EsiLa yı delirtelim dedi :D yoksa Kolibandı demese ben nerdeeee aklıma öyle pislikler fesatlıklar gelcek :D bacanagım saygılar :D

EsiLa

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    510
şimdi buraya erkekler girip okuyamıyormu kesin mi garantimi ? istediğimiz gibi konuşabiliyormuyuz yani ? bunun garantisini kim verecek ? Pisadam StigmatA bizi görecekmi ? kafamda deli sorular:s8:tatli

Sezen

Ne Diyosak O....
Emektar Üye
  • MFC Puanı
    28,888
ciykin senin dilin konusssun araba para de :D EsiLa nın tıccketleri bizim tıccketlerimiz onun parası bizim paramız sayılır sen söyle emrine amade hepsi :D

Naz

Tepkisiz ~
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    167
Görüyolar aman haa kizlar hahahhaa okuyabilio erkekler sadece yazmalari yassak :D

EsiLa

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    510
sor sor benim gibi saf masum bir garibanı o galeyana getirdi hadi EsiLa yı delirtelim dedi :D yoksa Kolibandı demese ben nerdeeee aklıma öyle pislikler fesatlıklar gelcek :D bacanagım saygılar :D

hani insan satışa getirilirde bu kadar çabuk bu kadar gaddarca mı yapılır insanfsız :yavrum: Kolibandı dezeoğlun seni sattı hayırlı olsun bir bardak soğuk suda vereyimmi üstüne ? :s25:s41

Sezen

Ne Diyosak O....
Emektar Üye
  • MFC Puanı
    28,888
EsiLa neyden korkuyon hı :D erkekler yazını okursa canına okurlar diye mi atarlar cok cok seni :D sen sag biz selamet :D

EsiLa

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    510
ahh ahh nerelere gitsem bu başımı hangi taşlara vursaaaaaamm :asabi keşke StigmatA ile şantiyeye gitseydim bak betona gömerdim kendimi ne güzel tühh çıktı kaçırdım :asabi oturun evde yoksa patlatırım :s27:s41

Naz

Tepkisiz ~
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    167
ßen gittim kizlar :D görüsürükkk :D

Üst Alt