Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Kişiliğini Yansıtan Doğum Günü Rengi

Jival VulRo

Üyeliği durduruldu!
Üyeliği durduruldu!
  • MFC Puanı
    1
GRi
Çekici, hayat dolu, dost canlısıdır. Hayal gücü fazlasıyla yüksektir. Duygularını asla gizlemez, bazen bencil olur. Baskalarının gününü aydınlatır, doğru sözü doğru yerde söyler.

bak şimdi.

~ Virtue

Üyeliği durduruldu!
Üyeliği durduruldu!
  • MFC Puanı
    467
KESTANE

Zeki, güçlü bağımsız ve ne yapacağını bilen biridir. Sosyal olmayı sever, ancak başkalarını düşünmeden kendi bildiğinide yapmaktan kaçınmaz. Espriden anlar. Akıllı ve pratik olmasına rağmen tembelliği de sever.

Neler anlatıyosun hayri baba

MonteKristo

Ben o yoldan çıktım
Emektar Üye
  • MFC Puanı
    1,903
ALTIN

Neyin doğru neyin yanlış olduğunu bilir. Neşeli, adil ve dışadönüktür. Insanları etkilemeye çalışmaz. Çok kolay huzursuzluğa kapılır. Ilişkilerinde hassastır, bu yüzden aradığını bulmakta güçlük çeker.

Bunları herkes biliyor. Bilinmeyen şeyler söyleyin bana :D

İlda

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    114
MAVİ: Mantıklı, aşık olmayı seven, kendine güveni olmayan, gerekli zamanlarda cesur olabilen bir kişidir.

Üst Alt