-
-
-
- MFC Puanı
- 200,450
Sağlar kalırsa sizin olabilir güzel anlaşma??Her zaman diyorum ki kalan sağlar bizimdir.
Sağlar kalırsa sizin olabilir güzel anlaşma??Her zaman diyorum ki kalan sağlar bizimdir.
kimisi de var yakamdan yapışmaz, yapacak bir şey yok.Sağlar kalırsa sizin olabilir güzel anlaşma??
Biz böyleleri için eğitim şart diyoruz??kimisi de var yakamdan yapışmaz, yapacak bir şey yok.
Şöyle diyeceksin herkesin bir takıntısı var. Kimi cinsellik, kimi aşk, kimi tutku ne diim. Kovsan da gitmez ya mıknatıs gibi bir şey.Biz böyleleri için eğitim şart diyoruz??
Benimki yemekŞöyle diyeceksin herkesin bir takıntısı var. Kimi cinsellik, kimi aşk, kimi tutku ne diim. Kovsan da gitmez ya mıknatıs gibi bir şey.
Benim bildiğim aşk erkeğin midesinden geçer di ama ^.^Benimki yemek
Bende ki kahve ??Şöyle diyeceksin herkesin bir takıntısı var. Kimi cinsellik, kimi aşk, kimi tutku ne diim. Kovsan da gitmez ya mıknatıs gibi bir şey.
Canım birer boğa erkeği bulmak lazım ?Benimki yemek
espresso bayılıyorum ya. türk kahvesi de güzel ama tortu olayı bozuyo işi.Bende ki kahve ??
Bizden bir cacık olmaz canım. Ben yemek sen kahve. Nerde aşk cinsellik tutkuBende ki kahve ??
Boğa erkeklerine duyurulur burdayımCanım birer boğa erkeği bulmak lazım ?
boğa bak cidden besler. aç kalmassın yani pasta börek vs. ama her konuda değil. ^^Canım birer boğa erkeği bulmak lazım ?
Aynen canim??Yemişiz aşkı da tutkuyu da sonra üstüne de keyif kahvesi??Bizden bir cacık olmaz canım. Ben yemek sen kahve. Nerde aşk cinsellik tutku
Varsa yoksa midemiz
Adamları hayattan soğutmuşuz ne aşklari ne tutkuları kalmış. Maymun gibi olmuşlarddAynen canim??Yemişiz aşkı da tutkuyu da sonra üstüne de keyif kahvesi??