Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Kendimi yalnız hissediyorum

burak8090

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    20
Kötü bir tepki vermedim gayet sakinim. Sen neden durup duruken böyle uzun uzadıya şeyler yazdın onu da anlamadım? Bir bayan olsa bile ki kötü birşey demedim sen niye böyle gereksiz şeyler yazdın ben onu anlayamadım.

burak8090

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    20
Ben burada kimsenin bana yardım etmesi için yalvarmıyorum öneri arıyorum. Cevap yazanlara teşekkür ediyorum. Öneri verenlere teşekkür ediyorum. Gereksiz yere lütfen tuhaf tuhaf konuşmayalım.

Tokyo

Bizi öldürmeyen şey güçlendirir.
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    72,480
Biraz ortam değiştirin. Varsa köye falan gidebilirsiniz. Sosyalleşmek bu ortamda çok zor. Güzel şeyler düşünün herşeyin bir gün düzeleceği umudunu kaybetmeyin. Bu dönemde maalesef sosyalleşemiyoruz.

burak8090

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    20
Evet malesef bu dönemde sosyalleşemiyoruz pandemiden dolayı. Kendimce birtakım birşeylerle uğraşıp iyi olmaya çalışıcam. Verdiğiniz cevaptan dolayı teşekkür ederim

Cann

Üyeliği durduruldu!
Üyeliği durduruldu!
  • MFC Puanı
    8,390
Burak bizimlede paylaş yapılabilecekler listesini ?

Escobar

Özel Üye
Özel Üye
  • MFC Puanı
    12,046
Kardeşim üzüldüm açıkcası kendini böyle yalnız hissetmene. Ama buraya gelip içini dökmen çıkış yolu araman bile bence seni bu yalnızlıktan kurtaracak azmin içinde olduğunu gösteriyor. Mesaj atarsan daha çok yardımcı olmak isterim.

Üst Alt