Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Kendimi yalnız hissediyorum

burak8090

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    20
Merhaba ben 22 yaşındayım. Kendimi çok yalnız hissediyorum. Yalnızlık hissini çokça yaşıyorum. Kötü birşey. Bunun yanı sıra bazen yaşamıyor gibi hissediyorum. Yani yalnızlık hayattan fazla tat alamama gibi birtakım sorunlarım var. Bunu çözebilecek biri var mı?

Son düzenleme:

Katip

"Em lil insani ma temenna"
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    4,764
Bu gibi durumlarda kendini STK'lara (Dernek, vakıf gibi.) katılarak kendini aktif hale getirebilir, çevre edinebilir ve STK'lara da çeşitli faydalar sağlayabilirsin.

burak8090

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    20
Tabi bu da bir düşünce saygı duyarım ama bu dönemde zor. Çünkü koranavirüs dönemindeyiz onun için diyorum. Tabi bu siteye üye olmakta biraz iyi oldu diyebilirim.

eiSy

Sevgimi öfkeye dönüştürmek emek ister ?
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    34,710
Daha çok gençsin öyle düşünmemelisin önünde bir hayat var içinde sevdiklerin, ailen, arkadaşlarin, sığdırdırabilecegin her şey var öncelikle kendini sevmelisin ama illa vaktinin geçmesi için dediğiniz gibi burada da keyifli vakit geçirebilirsiniz. Ama uğraşacak bir şeyler yapmak istiyorsan bu soruyu Google' ya yaz önüne yapabileceğin sana faydalı, tavsiye olabilecek bir sürü örnek çıkacaktır.

Son düzenleme:

burak8090

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    20
Bu arada kendimden de biraz bahsetmek isterim. Ben lise mezunuyum. Benim lise hayatımda yalnız depresif bunalımlı geçti. Tabi belli bir zaman sonra kendime geldim. Ama bu son zamanlarda bu yalnızlık hayattan fazla tat alamama gibi şeyleri bir hayli yaşıyorum. Bu arada dediğim gibi takılabileceğim konuşabileceğim bi arkadaşım yok. Onun için yalnız hissediyorum zaten. İnsan ister istemez sıkılıyor. Ki bu tür şeyler fazla olunca kendimi bazen sanki yaşamıyor gibi hissediyorum. Yani istediğim şey ne bilim takılabileceğim iletişimde olabileceğim konuşabileceğim biri olsun. Şimdi yanlış anlamayın bu yalnızlık hissini gerçekten bir hayli yaşıyorum ve umursanmıyorumda birçok insan tarafından ve ondan dolayı zaten yaşamıyor gibi hissediyorum bazen. Bu kötü birşey. Umursanmamak, yalnızlık, hayattan fazla tat alamama. Tabi bende bu tür sorunlarımın olmasını istemiyorum ama nasıl çözebilirim onu da pek bilmiyorum.

Cann

Üyeliği durduruldu!
Üyeliği durduruldu!
  • MFC Puanı
    8,390
Sosyal ağlarda yalnızlığı sevenler edebiyatını yapanlar çok. Edebiyat karın doyurmaz çay içirir Burak .

eiSy

Sevgimi öfkeye dönüştürmek emek ister ?
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    34,710
Hayattan yalnızlik hissi nasıl geçer, tat, zevk, alman için sana akıl vermeyiz ki. Bu psikolojikte olabilir bence bir psikoterapiye danışın iyi günler.

burak8090

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    20
Edebiyat yapmıyorum kardeşim. Gerçeği konuşuyorum. Böyle şeyler hiç yaşanmaz mı zannediyorsun. Her insanın bir arkadaşa sahip olduğunu mu düşünüyorsun? Yaz google a bu tür sorunları yaşayan çok insan var ki benim amacım burada sorunuma çözüm bulmak başka bir amacım yok. Her insan aynı değil her insanın yaşadığı aynı değil. Hayat adil değil kardeşim. Bilip bilmeden konuşmayalım lütfen

Cann

Üyeliği durduruldu!
Üyeliği durduruldu!
  • MFC Puanı
    8,390
Hayatın tedbirlerle kısıtlanmasına alışmamız gerekiyor burak bir başka insanın sağlığını tehlikeye atmak onun vicdan azabı çok büyük benim de annem yoğun bakımda uzman psikolojik yardım almanı öneririm sevgiler ?

Cann

Üyeliği durduruldu!
Üyeliği durduruldu!
  • MFC Puanı
    8,390
Forumda güzel arkadaşlıklar edinebilirsin içini dökebilirsin sevgili Burak ?

Katip

"Em lil insani ma temenna"
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    4,764
Edebiyat yapmıyorum kardeşim. Gerçeği konuşuyorum. Böyle şeyler hiç yaşanmaz mı zannediyorsun. Her insanın bir arkadaşa sahip olduğunu mu düşünüyorsun? Yaz google a bu tür sorunları yaşayan çok insan var ki benim amacım burada sorunuma çözüm bulmak başka bir amacım yok. Her insan aynı değil her insanın yaşadığı aynı değil. Hayat adil değil kardeşim. Bilip bilmeden konuşmayalım lütfen
Sakin ol Mayk.
Karşındaki bir bayan, öncelikle onunla öyle konuşmamalısın.
Burada Ben de, cevap verdiğin arkadaş da sana değer vermiş ve düşüncelerini, belki bir yardımı olur diye sana iletmiş ve verdiğin tepkiye bak.
Öncelikle sakin kalmayı öğrenmen gerek.
Yalnızlık hissini anladık.
Yaz google'a diyorsun da, o da cevap olarak zaten Google'a yazıp sana alternatifler bulabileceğinden bahsetmiş.
Yani kızdığın şeyi kendin tekrar ediyorsun.
İlk okuduğumda bende Psikoloğa git diyecektim fakat hastalık yada kusur olarak görmeyip insancıl olduğunu düşünüp sosyal çevre edinebileceğini düşündüğümden öyle bir cevap vermiştim.
Burada fikrini paylaşanlara böyle tepkiler de verirsen sana kimse fikir de beyan etmez emin olabilirsin.
Sosyal gruplara bak.
İlgi alanlarına göre bir sürü topluluk ve grup bulabilirsin.
Burada da çok sayıda arkadaş edinebilirsin.
Ama kapalı kutu gibi ben yalnızım deyip köşene geçme.
Nelerden hoşlandığını, ne yapmayı sevdiğini anlat önce.
Rafting seversin, resim çizmeyi seversin gibi şeyleri düşün. önce kendinde bir tart ve ona göre mantıklı hareket et.

burak8090

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    20
Teşekkür ederim ve bu arada sana da geçmiş olsun. Ne bilim birşeyler yapmaya çalışıyorum işte

burak8090

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    20
Bir bayan olsa bile ben ona kötü birşey yazmadım kardeşim

Üst Alt