• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Kendi Veritabanını Kendin Oluştur Ve Kullan: My Visual Database 6.3

TRWE_2012

Süper Moderatör
Üyelik Tarihi
2 Haz 2020
Konular
3,091
Mesajlar
5,890
MFC Puanı
20,830
Görsel Veritabanım 6.3

Basit bir geliştirme ortamı, uzmanların yardımı veya programlama becerilerine ihtiyaç duymadan veritabanları oluşturmanıza olanak tanır. MVD, Windows XP, 7, 8 ve 10 üzerinde çalışan bağımsız bir veritabanı uygulaması oluşturmanıza olanak sağlar. Veritabanları basit telefon rehberleri veya temel muhasebe sistemleri olabilir. Sistemde daha rahat hale geldikçe ve temel SQL becerilerini edindikçe veritabanlarınız çok daha karmaşık hale gelebilir.

Dostça bir forum, anlamlı özelliklerin uygulanması ve SQL kavramlarının anlaşılması konusunda yardım sağlar. My Visual Database (MVD) oluşturduğunuz uygulamanızın sonucu, dizindeki bir klasörde bulunan bağımsız bir program olacaktır. Bu klasör harici sürücülere kopyalanabilir ve bunlardan çalıştırılabilir veya diğer bilgisayarlara kaydedilip buradan çalıştırılabilir. Düzgün oluşturulmuş veritabanının çalışması için gereken her şey o klasörde olacaktır.

Başka hiçbir üçüncü taraf bileşen veya kurulum gerekli değildir. Bu uygulamaya on örnek veri tabanı dahildir. Bu veritabanları, hizmet sağlayıcıları, kütüphane envanteri ve kullanıcıları, ekipmanı, öğrenci performansını, faturalandırmayı, (deniz) motor spesifikasyonlarını, telefon rehberini, internet satın alımlarını ve ticari (ödeme noktası) terminallerini takip eder. Bunlar olduğu gibi kullanılabilir veya MVD kullanılarak yüzlerce başka alanda kullanılmak üzere değiştirilebilir.

İndirme :

Kod:
http://myvisualdatabase.com/download/myvisualdb.exe

Video:


Ekran Görüntüsü:

app1.png


Belgelendirme:

PDF :
Kod:
http://myvisualdatabase.com/download/Book_My_Visual_Database.pdf

DOC :
Kod:
https://www.dropbox.com/s/vmby5vfhkajwji3/Book%20My%20Visual%20Database.doc?dl=0
 
Üst