• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Karabük'te DHKP-C operasyonu

  • Konbuyu başlatan Seth
  • Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
S

Seth

Karabük Emniyet Müdürlüğü ekiplerince Karabük’te sabaha karşı yapılan operasyonlarda, biri bombacı 10 DHKP-C örgütü üyesi yakalandı.



İHA

İstanbul Çağlayan Adliyesinde Savcı Mehmet Selim Kiraz’ın öldürülmesi ve İstanbul Emniyet Müdürlüğü’ne yapılan saldırı sonrası Türkiye genelinde emniyet Müdürlükleri teyakkuza geçirildi. Karabük Emniyet Müdürlüğüne bağlı, KOM, İstihbarat ve TEM ekiplerince kent genelinde sabaha karşı 3 eve baskın yapıldı. Yapılan baskınlarda aralarında bir bombacının da bulunduğu 10 DHKP-C üyesi ele geçirildi. Sabaha karşı yapılan operasyon sonucu gözaltına alınan 10 örgüt üyesi Karabük Emniyet Müdürlüğü’nde sorguları devam ediyor.
 
Üyelik Tarihi
16 Eki 2012
Konular
51
Mesajlar
253
MFC Puanı
130
iyi hoş ve güzel de... bu ülkenin emniyeti ve İstihbaratı bu kadar mı basit? olaylar oldu. savcı öldürüldü. cepheli 2 genç öldürüldü.. ama ortada sadece savcının ceseti var.. diğerlerinin cenazesi bile yapılmadı? Berkin Elvan için yapılan cenaze de binler vardı cephe olarak, neden şimdi bu öldürülen gençlerin cenazeleri yapılmadı okmeydanında? savcıyı vuranda, herşeyi playlayanda akp dir.. bu ulkenin tek teror orgutu ak partidir.
 
Üyelik Tarihi
9 Mar 2015
Konular
756
Mesajlar
2,125
MFC Puanı
210
Ülkenin elektrigine sahip cikamayan, gidip koskoca savcisina mi sahip cikacak :)
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst