iki dk net gitti hemen mesaj yağmuru yağdırmışsınız ya huuu :icon54:
bi itirazın mı vardı ?!?!!
iki dk net gitti hemen mesaj yağmuru yağdırmışsınız ya huuu :icon54:
Lost sopamı istiyon
Liya Lost
ohhh.. iki gün yokuz asparagaslara gel dedikodulara, yalan haberlere gel. ama biride cıkıp "aga alcatraz'ı Alcatraz hapishanesinde ziyaret edelim. börek neyim götürelim" diyen olmamış. neyse zaten bende kendimi sevmiyorum da yapacak bişi yok, elimdeki son hamleyi de kullandım mat çekemeden şah mat oldum...
okuyunca kızdım, beni ikinci plana attınız ! bir avcıı vurdu beniii domdom gurşunu değdi.. ama şimdi iyiyim..
üzerime gelen salvo haberleri bak böyle geçerim bak bak... :icon54:
Gıybeeeet kokusu var havada gıybeet kokusu var
Ya sorma aslına bakarsan ben de çok sevmem alcatraz'ı. Nereye gitsem takılıp geliyor peşime. Gelme de diyemiyorum. Ama arkadaş kanka falan idare ediyorum ben de. Kimse 4-4lük değil sonuçta..
psikolojik sorunlu musun nan sen ? konunun başından beri kendi kendine konuşmuşsun ??
bilmem :torpu:
ama senin geri zekalılıkta bir dünya markası olduğun aşikar ama tabi sarı kafadan sonra .s.s
-----------
onu bunu asittir de beni bi ara müsait olduunda bişi anlatcam olaylar olaylar :honk:
halbuki ben seni mallıkta 1.'liğe koymuştum...
öyle olsun...
elveda gümüş...
merhaba bronz...
işte ben bu yüzden adminlerle kavga ediyorum
bkz: neden siliyorsunuz mesajları geçmişte yolculuğumuza neden izin vermiyorsunuz .s.s
psikolojik sorunlu musun nan sen ? konunun başından beri kendi kendine konuşmuşsun ??
Geçmiş yüzyılın konusunu hortlatmayın kızlar.