Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Kahve Falı

Anafiel

Merkabah'ın baş meleği
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    198
Aha yakaladım sizi fal bakıyonus ve benim haberim yok:s37: beleş bakılıyosa bana da bakın :s7:

mantıklı aslında. :D banka hesap numarası veririm baktıran parasını yatırır bende kurumlara bağışlarım hepimizin adına.

gönder bakayım.
yani bakıyorum hani atın kaynaşalım yani asdjgah

Sezen

Ne Diyosak O....
Emektar Üye
  • MFC Puanı
    29,008
Ben para mi dedim yok canım fala parayla bakılırsa tutmazmış zaten öyle söylerler:p
İçim kapatim kaynaşak cakkıdı cakkıdı oynayak:D ay kahve taşmasın geliom:)

Sezen

Ne Diyosak O....
Emektar Üye
  • MFC Puanı
    29,008
Anafiel neyse halimmmm çıksın falım:s7:

Anafiel

Merkabah'ın baş meleği
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    198
ben bir şey göremedim, sıkıntı mı bende

Anafiel

Merkabah'ın baş meleği
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    198
@sezen öncellikle fincanını biraz daha uzaktan çekmeni tavsiye ederim, ki daha sağlıklı bir yorum yapabileyim.

bir sıkıntın var sanki senin. içsel de olabilir. ama zaman zaman bu sıkıntın kabarıyor. bu kontrol edemediğin bir şeyde olabilir. fakat bu kimseye söyleyemediğim içinde özel bir durum. bu durum nedeniyle üzüntülüsün.
bunu daha fazla saklama, çevrende seni seven insanlar var ve yardım etmek için arkandalar.

yakın bir zamanda iş, okul, arkadaş, aile vs. bazı karışıklıklar yaşamam muhtemel. yaşadığın olaylar neticesinde içinde gizlediğin sıkıntıların da daha fazla arttığını görecek ve kendini bir çok şeyden soyutlamaya, kendini koruma altına alacaksın.
bu konuda pek haklı sayılmazsın biraz yersiz oluyor bağımsız yaklaşıldığında. aslında çok basit üstesinden gelebileceğin bir durum.
bana kalırsa şu içindeki şeyi bir an önce hallet.

beklediğin veya istediğin bir takım şeyler var. bunlara yakınsın diyemeyeceğim çünkü uzaksın. buna pek gayret etmiyorsun, ediyor gibi görünüyorsun. zaman zaman yaşamı boşluyorsun, bu seni geriye götürüyor bunu yapmamalısın. ama önün açık bunu unutma.

onun dışında hane içinde güzel şeyler var. birisi sana ulaşmak istiyor evde. kardeşin veya ablan, abin her hangi birisi olabilir. bu kişi sana ihtiyaç duyuyor, elini uzatıyor fakat dokunamıyor, ağzını açıyor ama konuşamıyor. bu konuda ev veya çevrende gözlem yapmalısın.

görebildiklerim bu kadardı. herşey gönlünce olsun.

Sezen

Ne Diyosak O....
Emektar Üye
  • MFC Puanı
    29,008
Yakından cektim cızırtı yapmasın net çıksın fal diye:p teşekkürler Anafiel seninde herşey gönlünce olsun:s23:

RebeLLiouS

♕Rabid Dog♕
Onursal Üye
  • MFC Puanı
    5,925
Sezen Kahve İçtiğinde Bana Düzgün Çekilmiş Resimlerini At :) Sana Gerçek Ağızdan Gerçek Bir FaL Bakim :)

Sezen

Ne Diyosak O....
Emektar Üye
  • MFC Puanı
    29,008
RebeLLiouS:D:D fincanın hangi profilinden istiyorsun:D
Birde fala inansam heyecanlı olcakta :D

RebeLLiouS

♕Rabid Dog♕
Onursal Üye
  • MFC Puanı
    5,925
Sezen İstanbuldaki Ünlülerin Fal Baktırdığı Birine Baktırıyorum Kahve Falını :) 9 Yıldır SöyLediği Herşeyi Yaşadım Desem Doğru Olur :s :s Hiç Unutmuyorum Söylediği Bir Lafıyla Bir Öngörüsü İle Araba Kazanmıştım :D :D :D

Sezen

Ne Diyosak O....
Emektar Üye
  • MFC Puanı
    29,008
RebeLLiouS du acil kahve pişirim:D sen araba kazandıysan ben otobos yine kazanırım:p

RebeLLiouS

♕Rabid Dog♕
Onursal Üye
  • MFC Puanı
    5,925

Pardon? Bu nasıl bir kinayelenme?

Diyorum ki fal baktıqında Transa giriyor musun :) ? Yani bişeylerden haber alıyo musun ? :) Sembollere bakıp Söylenmez yani faal.. Genelde Standart seyler anlatırız için kabarmıs stres var göz var para cıkıcak ws ws :) Fikrimi Arz-ı Bey'an Ettim :)

Anafiel

Merkabah'ın baş meleği
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    198
Diyorum ki fal baktıqında Transa giriyor musun :) ? Yani bişeylerden haber alıyo musun ? :) Sembollere bakıp Söylenmez yani faal.. Genelde Standart seyler anlatırız için kabarmıs stres var göz var para cıkıcak ws ws :) Fikrimi Arz-ı Bey'an Ettim :)

sanırım konunun başını hiç okuma tenezzülünde dahi bulunmadın.
Biraz mantıklı düşünelim. Sezen'i hayatımda hiç görmedim. Onun enerjisini hiç hissetmedim. Tanımayı bir kenara bırakalım, sanal ortam burası ve ben profesyonel falcı değilum. Ki sanaldan dahi enerjisinu hissedeyim. Ha hissettiğim yok değil lakin karşımdaki fala inanmıyorsa o fal zaten bozulmaz mı? Madem o kadar bilgilisin bunlarıda biliyor olman gerekir

Üst Alt