Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Kadir Gecemiz Mübarek Olsun

PeriKızı

Moderatör
  • MFC Puanı
    26,804
27 Nisan Çarşamba günü idrak edeceğimiz Kadir gecesi tüm İslam ve Megaforum ailesine hayırlara vesile olmasını dilerim.

Müminlerin annesi Hz.Aişe (r.a.) şöyle diyor :

-Dedim ki: Ya Resullullah, Kadir Gecesi'ni bilirsem onda ne şekilde dua edeyim? Şöyle buyurdu:

- Allahümme inneke afüvvün kerîmün tuhibbül afve fa'fü anni. (Allah'ım sen affedicisin, affı seversin, beni affeyle.)

Amin.

TRWE_2012

لِيَغْفِرَ لَكَ اللّٰهُ مَا تَقَدَّمَ مِنْ ذَنْبِك
Moderatör
  • MFC Puanı
    16,230
Gru0Fax.png

TRWE_2012

Moderatör
  • MFC Puanı
    16,230
G4CkoZA.png

Mesajı ben göremiyorum, galiba resim ortalanmış halde....Yaklaşık 1,5 aydır bende böyle.....Ya benim sistemimde bir sorun var (bu amaçla Firefox,Chromium,Miranda,Opera gibi denemediğim web tarayıcısı kalmadı, Windows tarafında da durum aynı) yada forum'un mesaj bölümünde...

Eğer forum'un mesaj bölümünde sorun varsa;
NNfSd2m.png
nasıl, Like atabilmişler.......

Vallahi paranormal bir durum bu, ve benim başıma gelmiştir.

Sindy

꧁༒ ♡ fσrum mєlєgí ♡ ༒꧂
Süper Moderatör
  • MFC Puanı
    63,931
G4CkoZA.png

Mesajı ben göremiyorum, galiba resim ortalanmış halde....Yaklaşık 1,5 aydır bende böyle.....Ya benim sistemimde bir sorun var (bu amaçla Firefox,Chromium,Miranda,Opera gibi denemediğim web tarayıcısı kalmadı, Windows tarafında da durum aynı) yada forum'un mesaj bölümünde...

Eğer forum'un mesaj bölümünde sorun varsa;
NNfSd2m.png
nasıl, Like atabilmişler.......

Vallahi paranormal bir durum bu, ve benim başıma gelmiştir.
Abi bizde resimler görünüyor sende niye öyle .)

• Beğen
Tepkiler: Nur

TRWE_2012

Moderatör
  • MFC Puanı
    16,230
Abi bizde resimler görünüyor sende niye öyle .)
Bende anlamadım...Zaten böyle , paranormal forum içi olaylar başımdan hiç eksik olmadı.En son güncel GNU-Linux dağıtımını ve yazılımlarını kullanmaktayım ama gene de böyle bir durumla karşı karşıya kalıyorum, artık kısmet-i kader-i ilahi deyip geçtim....

Üst Alt