-
-
-
- MFC Puanı
- -5
Öğretirsem tamemen kaybolup gidersin
he var yani henna da ilk sorduğumda surda burda dedi beni oyaladı demekki
Öğretirsem tamemen kaybolup gidersin
[emoji2]he var yani henna da ilk sorduğumda surda burda dedi beni oyaladı demekkitamam henna ve senin için arada gelir selam veririm ...
@Gülendam surda Eglendigim tek insandi cekti gitti ben gelsin diye dil dokuyom sen tutmus mailini kapat diyonAutocrat Aman ne kayboluyon ya iste gel gunluk 1 2 saat takil bizden baska kimse farketmedi bile yoklugunu
![]()
est yokluk farkedilcek bi değer değil zaten varlık değer verilcek bi durum bana gore olsun muhim değil ... neyse konuya donun bezelye kızıcak![]()
yok ki ortalarda kizsin. bugun birine laf attim satassinda zaman gecsin diye ondan da ses cikmadi![]()
da hem gitme diyorsun tamam buralardayımda ilk muhtar diyen benim o nolcak bunca tehditle nasıl kalıyımbiri boğmak ister biri dil keser sadistlerin alayı burayamı toplandı:f38:
Baskanim derseniz kabul ederim ama muhtari asla![]()
forumun adini Hayalet kasaba koydum dusun O derece bunaltici bi sessizlige burunmusyok canim ben burdayim 3 4 ay daha
banlanana kadar devam
![]()
da hem gitme diyorsun tamam buralardayımda ilk muhtar diyen benim o nolcak bunca tehditle nasıl kalıyımbiri boğmak ister biri dil keser sadistlerin alayı burayamı toplandı:f38:
Yaz dönemi böyle oluyor işte. Sen kal bakalım. O 3, 4 ay olur sana 1 yıl :s94: Banlanmak falan da yok :s90:
Evet toplandık :s94:
Ama korkup kaçacak insan değilsin sen. Tanıdık biz seni :u21:
yok canim surda doguma kadar takiliyom bebem olsu. forumu gozummu gorur![]()
Ayy doğru ben onu unutmuşum :s64:
Cinsiyeti belli olmuş muydu?![]()