-
-
-
- MFC Puanı
- 3,901
Samimi, candan... son ayrılışında istemediğimiz bir tutum içine girerek veda etmesi bizleri çok üzdüydü ama artık yine aramızda ve yönetimde...
Samimi, candan... son ayrılışında istemediğimiz bir tutum içine girerek veda etmesi bizleri çok üzdüydü ama artık yine aramızda ve yönetimde...
akın nın çok eskı berı tanıyormu süper ınsanlar bırıdır benım ıçın...
Çok çok çok teşekkür ederim. Sende benim için öylesin. İyi kalpli , mükkemel bir insan . Seninle yeniden karşılaşmaktan dolayı çok mutluyum
Cok piss uyuzdur öyle böyle değil. Müteazıdır demek isterdim ama gram mütevazılık yok bazen egosuyla mı konuşuyorum yoksa Erenle mi emin olamıyorum Bir de iddayı kaybetti hala getirisini yerine getirmedi uyuz.. Elbet bir gün itiraf edeceksin aşkını.
Saka bir yana..
Dost kavramını en iyi şekilde bilmekte.. Aramızdaki bu eğlencelı dostluk onun aslında ne kadar samimi ne kadar eğlenceli olduğunu gösterdi bana. Atışmalarımızda asla alınmaca gücenmece yok.. Biz bu çizgiyi iyi sağlamışız.
Cidden anlatılmıyor uyuz efendi oturun dengesizliğiyle uğraşın :s43:
Kendisini şahsen tanıma fırsatım olmasa da egosunu tanıyorum Atışmalarımız sırasında beni ciddiye alıp, kırılmamıştır umarım, diye uzun zamandır düşünüyordum. Yeniden dönmesine sevindim.
Zeki ve espiriden anlayan, eğlenceli bir insan benim gözlemlerime göre. Samimi ve içten olmasa bu kadar eğlenip eğlendirebileceğini düşünmüyorum. Eğlenceli vakitler için teşekkürler, hoş geldin.
Ben bunları yeni gördüm ya , önce güzelce giydirip sonra övmüşsün güzel güzel
Her şey bir yana sevgili dostum , aramızdaki bu atışmalarımızı seviyorum , kesinlikle ve kesinlikle alınmaca yok
Bir de ne iddiası ? Ben hatırlamıyorum öyle birşey
Kim dengesiz ya ben mi ? Hiçte bile :s43:
Alınma , gücenme yok . Olmazda. Bu güzel düşüncelerin için çok teşekkür ederim. ( Ego hariç ) Kesinlikle , sende eğlenceli bir insansın ve seninle atışmaktan , konuşmaktan inanılmaz keyif alıyorum. O , Bil Bakalım da az sinir etmedin beni ama neyse
Mesajları çok geç görmüşüm kusura bakmayın , meşgul adamım
rica ederim ne demek hep sen mi sinir edeceksin biraz da ol bakalım
çay koyarsan affederim meşgul adam
Kahveyi daha güzel yapıyorum ( Her gün içmekten prof oldum artık ) , öneririm
3ü 1 arada mı? türk kahvesi değildir herhalde :s61:
Biri bu çocuğu banlasııııınnnnnnn Daha fazla katlanamayabilirim
Kıskandın mı ? :s5: