Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

İyi ki doğdun vioLeta

Sezen

Ne Diyosak O....
Emektar Üye
  • MFC Puanı
    28,888
ay ayy ayy evde kalmış kızların tek tek dogum günümü oluyormuş :D vioLeta cım dün gördümde yazmadım 1 yaş daha yaşlan öyle yazayım dedim :D

Nice mutlu, huzurlu, keyifli , başarının doruklarında güzel yıllların olsun pasaklı :)

ya bu forumun kaderi ney yarabbi kızlar yaşlanıyor ama evde kaldı ay dur dileklerime birde zengin koca eklim belki duam tutar :p
seviliyorsun kuzucum mujukssss hemen bir video eklicem içimden geldi gıs aslında bunu Rapunzel ve Alaska - MonteKristo da izlesin Hifa sen bakma ufaklık seni gebertmim sen okulunu bitirene kadar erkek sinege bakmıcan ay torun sevmek istim artık bu yaşlı kadını üzmeyin :s79:

vioLeta

| Az İnsan Çok Huzur |
Özel Üye
  • MFC Puanı
    310
Teşekkür ederim Buka cımm

Ay ayyyy seni ham ederim Sezen ımmm ya guelrban olurum :D senin için evlenecem

Sakil

Nothing is certain but the unforeseen.
Emektar Üye
  • MFC Puanı
    747
cano vioLeta yeni gördüm iyiki doğmuşsun iyiki seni tanımışım. hayatında hep güzel şeyler olması dileğiyle. :) Sezen kafamı kaldıramıyorum ki sinek görüm:)

vioLeta

| Az İnsan Çok Huzur |
Özel Üye
  • MFC Puanı
    310
Çok sağoll Hifa mmm öptüm :**

MonteKristo

Ben o yoldan çıktım
Emektar Üye
  • MFC Puanı
    1,903
Biraz geciktim pastaya yetişemedim ama doğum gününü en içten şekilde kutluyorum vioLeta :s75: Sağlıklı huzurlu mutlu uzun bir ömür diliyorum. :)

Sezencim ne evde kalması ben elimi sallasam ellisi de işte bakma elimi sallamıyorum :D

vioLeta

| Az İnsan Çok Huzur |
Özel Üye
  • MFC Puanı
    310
Oyy kuzum benim ya olsunn iyi ki varsın hepinizi çoookkk seviyorum MonteKristo mmm

Üst Alt