Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

İyi ki doğdun vioLeta

Sezen

Ne Diyosak O....
Emektar Üye
  • MFC Puanı
    29,008
ay ayy ayy evde kalmış kızların tek tek dogum günümü oluyormuş :D vioLeta cım dün gördümde yazmadım 1 yaş daha yaşlan öyle yazayım dedim :D

Nice mutlu, huzurlu, keyifli , başarının doruklarında güzel yıllların olsun pasaklı :)

ya bu forumun kaderi ney yarabbi kızlar yaşlanıyor ama evde kaldı ay dur dileklerime birde zengin koca eklim belki duam tutar :p
seviliyorsun kuzucum mujukssss hemen bir video eklicem içimden geldi gıs aslında bunu Rapunzel ve Alaska - MonteKristo da izlesin Hifa sen bakma ufaklık seni gebertmim sen okulunu bitirene kadar erkek sinege bakmıcan ay torun sevmek istim artık bu yaşlı kadını üzmeyin :s79:

vioLeta

| Az İnsan Çok Huzur |
Özel Üye
  • MFC Puanı
    310
Teşekkür ederim Buka cımm

Ay ayyyy seni ham ederim Sezen ımmm ya guelrban olurum :D senin için evlenecem

Sakil

Nothing is certain but the unforeseen.
Emektar Üye
  • MFC Puanı
    747
cano vioLeta yeni gördüm iyiki doğmuşsun iyiki seni tanımışım. hayatında hep güzel şeyler olması dileğiyle. :) Sezen kafamı kaldıramıyorum ki sinek görüm:)

vioLeta

| Az İnsan Çok Huzur |
Özel Üye
  • MFC Puanı
    310
Çok sağoll Hifa mmm öptüm :**

MonteKristo

Ben o yoldan çıktım
Emektar Üye
  • MFC Puanı
    1,903
Biraz geciktim pastaya yetişemedim ama doğum gününü en içten şekilde kutluyorum vioLeta :s75: Sağlıklı huzurlu mutlu uzun bir ömür diliyorum. :)

Sezencim ne evde kalması ben elimi sallasam ellisi de işte bakma elimi sallamıyorum :D

vioLeta

| Az İnsan Çok Huzur |
Özel Üye
  • MFC Puanı
    310
Oyy kuzum benim ya olsunn iyi ki varsın hepinizi çoookkk seviyorum MonteKristo mmm

Üst Alt