Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

İyi ki Doğdun LeGoLaS :)

Sır

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    44
asla oyle seyler etmem ben ellerimle sey ettırdım yaptımdı :) gorup gorecegı en güzel pastayı sundum ona ? kıymetımı bılın benım ? ınsanlık gorsun gozunuz ((((:)

StigmatA

♣Şeytana Uymuyorum, Sadece Aynı Fikirdeyiz!♠
Forum Sorumlusu
Admin
  • MFC Puanı
    164,533
motorları bozmayalımda ellerine sağlık elbette:D

Sır

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    44
bos ver motoru felan xvvcbcvvnvbn serbest bırakacaksın herseyı :) ayh kucukken böyle degıldık cvvbcvbvbn

StigmatA

♣Şeytana Uymuyorum, Sadece Aynı Fikirdeyiz!♠
Forum Sorumlusu
Admin
  • MFC Puanı
    164,533
hastane masrafları ozaman LeGoLaS ın

Buka

αкℓıη ναяѕα, тєк тαкıℓ.
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    -47
Ben biraz geç kaldım ama.

Sevgili LeGoLaS Fatih cim; Sağlıklı, Huzurlu, Mutlu, Keyif alarak geçirdiğin, Gönlündeki muradına erdiğin, Hayırlı nice yaşlara. Yüreğin kadar güzel bir yaşam sürdürmen dileklerimle..​

Sezen

Ne Diyosak O....
Emektar Üye
  • MFC Puanı
    29,008
bende biraz geç kaldım ama LeGoLaS olsun sende pek genc degilsin zaten dogum günü partisi balonlar konfetiler patlatacagımız zamanı çoktan aştın :D bir ayagın çukurda ha aynı gün kutlamışız ha 3-5 gün sonra :D gözün topraga bakmaya baslamış ama olsun moral bozma bir kaç sene daha yaşarsın gibi sahi kaç yaşına girdin sen :D

saglıklı, mutlu, neşeli, bol paralı, güzel karılı ,boy boy cocuklu nice güzel yıllara Lego :)

Sakil

Nothing is certain but the unforeseen.
Emektar Üye
  • MFC Puanı
    747
Yani biraz erken gitseydim sana güzel bir parti yapardım :D
Baya geç kutlayanlardanım.
Hayatın boyunca mutlu huzurlu sağlıklı ol. :)

Üst Alt