Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

İyi ki Doğdun ArtemiS

ArtemiS

Onursal Üye
  • MFC Puanı
    1,019
415486.jpg

Rabbim yeni yaşında sana huzur , mutluluk , sağlık ve Para nasip eylesin :D

Çok teşekkür ederim :) Para önemli onsuz olmaz :D

Sezen

Ne Diyosak O....
Emektar Üye
  • MFC Puanı
    29,008
Oy oyyyy benim bidenecik ArtemiS 'cimin dogum günümüymüş ve ben kaçırdım hay aklıma tüküreyim :s67:
Fatmamm saglıklı, mutlu , sevdiklerinle nice güzel, neşeli yılların olsun canımınici çok seviliyorsun:s22::s18:

ArtemiS

Onursal Üye
  • MFC Puanı
    1,019
Oy oyyyy benim bidenecik ArtemiS 'cimin dogum günümüymüş ve ben kaçırdım hay aklıma tüküreyim :s67:
Fatmamm saglıklı, mutlu , sevdiklerinle nice güzel, neşeli yılların olsun canımınici çok seviliyorsun:s22::s18:

Ama sen beni unuttun :s69:
Çok teşekkür ederim bitaneciğim hep beraber inşallah sen koskocaman seviliyorsun iyi ki varsın iyi ki tanımışım seni :s68::s9::s22:

Sezen

Ne Diyosak O....
Emektar Üye
  • MFC Puanı
    29,008
Bende seni iyi ki tanımışım ArtemiS 'cim:s9: unuturmuyum hiç sadece hu hafta kızım sınava girdi çok endişeliydim bakmadım foruma bitanem yoksa seni unutmam mümkün mü :s9:

ArtemiS

Onursal Üye
  • MFC Puanı
    1,019
Bende seni iyi ki tanımışım ArtemiS 'cim:s9: unuturmuyum hiç sadece hu hafta kızım sınava girdi çok endişeliydim bakmadım foruma bitanem yoksa seni unutmam mümkün mü :s9:

Biliyorum bitanem latife ediyorum iyi ki hep yanımdasın :s23:
Allah istediği yerlere erişme şansı versin inşallah miniğime :s18:

Pisadam

Administrator
  • MFC Puanı
    20,887
oo Doğum günü kızı, doğum günün kutlu olsun baş belası diyeceğim de o anlardan kurtulmuş görünüyorum uzuuun zamandir.

Herşey gönlünce olsun Fatmacım, nice mutlu yaş(lanma)lara.

Üst Alt